ruttkarta

Utvecklat resrutt-kartan med besökta platser

Våra resmål är ju inte bara utmed vägen vi kör med FrankieBoy och boplatser, utan också platser vi besökt med cykel, buss och hyrbil. Så nu är resrutts-kartan utökad med andra platser vi besökt.

För oss är det viktigt att kartans resväg visar var vi kört med husbilen. Just därför att FrankieBoy är stor och otymplig. Och sen strulet med Google Maps så verkar det fungera bra numera. Misstänker de hade något problem som är åtgärdat. Dock är inte de tidigare resvägarna återställda exakt. Men som sagt. Det verkar funka bra nu att få rätt resväg så vi fortsätter att använda den kartan vi påbörjat.

Däremot har vi ju besökt fler platser än där vi kommer fram med husbilen. Vi cyklar, går, åker buss och hyr bil. De platserna vill vi också ha in på kartan. Så nu har jag börjat lägga in platser med olika ikoner på, för besöksmål via cykel, buss och hyrbil.

Hoppas att du som besöker kartan kan se att husbilen inte behöver stå på varje plats en vill besöka, det finns andra lösningar.

Ofta blir det ju att vi utforskar närområdet där vi står, de platserna har jag inte skrivit in. Utan de platser jag markerat extra i kartan är där vi fått röra oss lite längre bort än ett par kilometer.

Vi har många kartor, en för varje lands boplatser och den stora resruttskartan. Vi skulle kunna samla allt på en karta, men eftersom det blir rätt tunga kartor om det är mycket information i dom så tänkte vi att det är bäst att dela upp dem landsvis. Ofta är en kanske bara intresserad av boplatser i det landet en befinner sig och då vill vi det ska gå fort att ladda, oavsett uppladdning. Resrutterna vill en ju dock se i sin helhet. Hoppas det är tydligt för dig som vill hänga med i kartorna, fråga annars!

-> Här hittar du resruttskartan!

/Anna

Publicerat:

i:

4 svar till ”Utvecklat resrutt-kartan med besökta platser”

 1. Profilbild för Kors och Tvärs

  Så bra! Jag gillar att titta på kartor och vägar, planera fundera och längta

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Vad bra att du kanske kan bli lite inspirerad 🙂

 2. Profilbild för Marita
  Marita

  Så himla kul att följa och se. Sparar tills vi kommer dit, och ev nästa höst med husbilen ??

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Härligt att du kan ha glädje av den Marita!

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
22°
Molnigt
06:5120:12 WEST
LörSönMånTisOns
23°C / 11°C
24°C / 12°C
26°C / 9°C
24°C / 8°C
25°C / 9°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.