Vår nya logga är klar och vi är så nöjda med den! På alla sätt, färgen, formen och vår byline. Men vad heter färgen?

Oavsett vad färgen heter är den underbart fin tycker vi och det är faktiskt exakt samma färg som våra nya gardiner som du kan se i bilden ovan.

Vi använde en tygkruka vi köpte i Tyskland som inspiration till både loggan och gardinerna, men det är olika personer som köpt tyg och som gjort loggan. Och ändå är de så exakt lika som det går. Fräckt och ett tecken på att det är rätt färgnyans tänker vi.

Vad heter färgen?

Hade varit kul att hitta rätt namn för färgen. När jag googlade hittade jag en som heter ”Grape” som är likt, även ”Boysenberry”, men det är lite för mörkt och ”Plommon” men det är för lila. Kanske den heter ”Purpur” eller ”Burgundy” eller ”Mild fuchsia”. Eller något helt annat! Kom gärna med förslag på vad du tycker den heter eller borde heta.

Tillagt i efterhand:

Plommon blev svaret

Underbart att färgen betyder så olika för alla, se alla färgförslag vi fick i bilden intill. När jag räknat alla svar vi fått i alla kanaler så blev det Plommon som flest tyckte. Vinröd och purpur fick också mångas röster.

Det kommer mera

Vi fortsätter uppdatera bloggen, Facebook, Bästa boplatsen, FrankieBoy och annat med vår nya färg. Vi behåller typsnittet (Raleway) som vi hade från början för vi gillar det så mycket. Bloggen är inte optimal i huvudet på mobila enheter, men det är tillräckligt bra i datorn. Just nu i alla fall. Formgivarna är inte klara så jag har lekt lite själv tills vidare, ville ju få in loggan.

Så det kommer mera, vi kommer nog ändra lite här och där framöver ett tag tills allt sitter. Så hoppas ni tycker det är okej att vi bygger om lite.

Bylinen förklarade jag i ett inlägg i söndags, som heter just samma ”Vi lever så mycket bättre”.

/Anna & Roger