Väder, lust och behov – ja det styr oftast vad vi gör och vart vi åker, men Formel 1 har vetorätten.

Eller kanske jag ska säga Roger. Han har ju sett alla F1-lopp sen han var grabb och det finns inget som kan komma emellan honom och ett Formel 1 lopp. Inte ens jag 🙂

Hans intresse är väldigt genuint och det tycker jag är både fascinerande och härligt. Han är en riktigt F1-nörd och det försvinner ju inte bara för att vi bor i FrankieBoy. Formel 1 säsongen är mars – november och de 21 loppen körs fördelat på ungefär varannan helg.

Så när det är dags för F1-lopp så gäller det att vi står på en plats där han har bra mottagning eller att det finns ett bra wi-fi. Vi kan inte heller boka in något som gör att han inte kan se loppet när det körs.

Träningen på fredagen är inte så noga, men han ser det ibland. Kvalet på lördagen ser han gärna men det behöver han inte se exakt den tidpunkten det pågår utan kan se det på kvällen/morgonen. Huvudsaken är ju att han får se det innan tävlingen går på söndagen.

Igår var det dags för Monaco GP, ett av de häftigaste loppen under året på grund av miljön, men som också kan bli väldigt tråkigt eftersom det är svårt att köra om.

Detta inlägg skrivet i lördagskväll när Roger kollade kvalet i Monaco

/Anna