formel1-styr-vara-liv

Formel 1 styr våra liv

Väder, lust och behov – ja det styr oftast vad vi gör och vart vi åker, men Formel 1 har vetorätten.

Eller kanske jag ska säga Roger. Han har ju sett alla F1-lopp sen han var grabb och det finns inget som kan komma emellan honom och ett Formel 1 lopp. Inte ens jag 🙂

Hans intresse är väldigt genuint och det tycker jag är både fascinerande och härligt. Han är en riktigt F1-nörd och det försvinner ju inte bara för att vi bor i FrankieBoy. Formel 1 säsongen är mars – november och de 21 loppen körs fördelat på ungefär varannan helg.

Så när det är dags för F1-lopp så gäller det att vi står på en plats där han har bra mottagning eller att det finns ett bra wi-fi. Vi kan inte heller boka in något som gör att han inte kan se loppet när det körs.

Träningen på fredagen är inte så noga, men han ser det ibland. Kvalet på lördagen ser han gärna men det behöver han inte se exakt den tidpunkten det pågår utan kan se det på kvällen/morgonen. Huvudsaken är ju att han får se det innan tävlingen går på söndagen.

Igår var det dags för Monaco GP, ett av de häftigaste loppen under året på grund av miljön, men som också kan bli väldigt tråkigt eftersom det är svårt att köra om.

Detta inlägg skrivet i lördagskväll när Roger kollade kvalet i Monaco

/Anna

Publicerat:

i:

6 svar till ”Formel 1 styr våra liv”

 1. Profilbild för Rolle o Carina

  Visst är det spännande att kolla på,brukar göra det själv! 🙂

  Ha det gott…..

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Roger tycker det i alla fall 🙂 Jag gör oftast något annat.

 2. Profilbild för Anki

  Haha … vi är lika nördiga, men inte när det gäller F1, utan när det gäller Speedway GP! Planerar aldrig något till de lördagskvällar då det är tävlingar – MÅSTE stå på en plats med bra mottagning – det har hänt att vi i all hast fått ge oss iväg för att hitta en bättre plats … eller t.o.m. åkt hem om det inte varit alltför långt! 🙂

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Underbart! Skrattade gott när jag läste kommentaren. Vissa saker är viktiga 🙂

 3. Profilbild för Anders och Birgitta

  Vi är också Formul 1 nördar, i Monaco har vi varit många gånger och tittat på F1, det är underbart att uppleva stämningen på plats, vi har till och med åkt vespa runt på banan. Vi har även besökt Hockenheim flera gånger när tävlingarna har gått där. I Barcelona och i Jerez de la Frontera har vi även tittat på testerna. Har ni varit och tittat på nåt lopp live?

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Härligt! Ja vi har varit på SPA i Belgien och i Monza. Hoppas på fler 🙂

Vädret

Ourique, PT
24°
Soligt
06:1420:45 WEST
TisOnsTorFreLör
33°C / 12°C
35°C / 14°C
36°C / 15°C
35°C / 16°C
32°C / 14°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.