flytta till husbil

Varför flytta till husbil?

När tankarna på att flytta till husbil dök upp fanns det anledningar till varför vi beslöt att göra det och kanske även några anledningar till att låta bli. Jag kommer att i ett antal kommande inlägg berätta om varför vi gör valet att flytta till husbil.

Varför ska ni flytta till husbil?

Det är den vanligaste frågan vi får. Varför? Ja det finns många anledningar till varför. Det är därför jag tänker att jag ska berätta hur vi resonerat genom att göra en liten bloggserie om våra olika ”varför”.

För oss handlar det i alla fall om både små och stora anledningar. Men den absolut viktigaste anledning är: För att vi kan!

Jag kommer samla alla inlägg med anledningar under kategorin ”varför” så du lätt kan få fram allihop. Exakt hur många inlägg det blir vet jag inte på förhand, jag har en lista att utgå ifrån men den listan behöver struktureras. Så jag tänker att jag är spontan, som vanligt, och låter inläggen inspireras av våra noteringar så får vi se hur många det blir.

Oavsett hur många anledningar det finns så kommer du garanterat få svar på varför vi i alla fall har valt att ta steget att flytta till husbil.

/Anna

Photo by Tim Gouw on Unsplash

Publicerat:

i:

4 svar till ”Varför flytta till husbil?”

 1. Profilbild för Gunnar FN

  Det är väl bästa svaret: ”För att vi kan”?
  Och så vitt jag vet ångrar en mycket oftare det en inte gjorde, än det en faktiskt gjorde…
  För min del, är jag till och med lite avundsjuk. Önskar all lycka till på äventyret (för det är det väl?)!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Absolut bästa och mest rätta svaret. Men det finns så klart en hel del andra aspekter som vi haft med i vår beslut. Tack, ja det är klart det är ett äventyr!

 2. Profilbild för Liw

  Vad spännande att ni valt detta, det ska bli kul att läsa era anledningar! Häftigt med de, som ni, som vågar! ?

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Kul att du gillar Liw 🙂 Tack!

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
22°
Molnigt
06:5120:12 WEST
LörSönMånTisOns
23°C / 11°C
24°C / 12°C
26°C / 9°C
24°C / 8°C
25°C / 9°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.