Varmaste tack till dig kära läsare!

Varmaste tack till dig kära läsare!

Ett alldeles eget inlägg till dig. Ja till dig, du där bakom skärmen. Du som läser våra inlägg ibland eller ofta.

Vi är så otroligt glada och tacksamma för all feedback vi får. Igår blev det extra tydligt och det kändes som att serveras en härligt rykande kopp choklad en kall vinterkväll.

Dina kommentarer som är synliga för oss och även för andra, hjälper oss att förstå vad vi ska skriva om, vad du vill läsa. Men de ger oss också massor av energi och bekräftelse. Andra läsare har glädje av dina kommentarer då de ofta vidgar vyerna och ger extra smak på curryn, så att säga.

Dina PM och mejl läser bara vi, och vi njuter av den mjuka filten du lindar omkring oss med dina ord.

Du som inte vill lämna något skriftligt avtryck ger oss också feedback. Genom vår statistik kan vi nämligen se att antalet läsare växer hela tiden och det är en bekräftelse på att vi ger något till dig. Att du trivs hos oss och att du återvänder för att hämta mer. Det tycker vi är fantastiskt härligt, som en vacker solnedgång en ljummen sommarkväll. Bilden ovan är från Åkulla ställplats i helgen.

Och av någon anledning blev det liknelser med varma saker, men det är inte så konstigt för det värmer våra hjärtan att just du är här och delar detta rummet med oss. Så återigen vill vi tacka just dig!

En kram till dig som vill ha!

Det känns viktigt för oss att faktiskt uppmärksamma just dig. Och tacka dig. Du betyder mycket för vårt skrivande och vår inspiration och det vill vi verkligen du ska veta att vi är tacksamma för. Vi är kramiga personer båda två, och vill du ha en kram så får du en här och nu! Kraaaaam ?

Vi laddar för att lämna landet snart så förberedelser, planering och annat kommer du att kunna läsa om framöver. Imorgon kommer inlägget med vilka boplatser som blivit Approved i juli!

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

20 svar till “Varmaste tack till dig kära läsare!”

 1. Stor varm kram tillbaka. I helgen tog vi en minisemester till Ulslevs camping i Danmark för att träffa våra goda vänner fr Tyskland. Så det blev aktuellt med nya syprojekt till husbilen. Ska sy nytt solskydd att fästa på markiser, samt anpassa utvändiga solskydd till fönstren vid köksdelen o dinetten. Det ni har på framrutan, finns det även till de mindre fönstren? Vad hette det o var kan vi få tag på det.
  Lycka till med planering o förberedelser.

  • Vad kul med dina syprojekt. Ja vårt solskydd finns även till sidofönster. Kontakta rvmasters.se så hjälper de dig.

 2. Visst är det alltid roligt med käcka kommentarer. Ägarna gillar också när ni svarar på kommentarer, är också trevligt att få den feedbacken.
  Jag har vissa bloggar jag gillar och följer men lägger tyvärr inte alltid en kommentar.

  • Vi tycker dialogen är viktig. Kan säkert missa nån kommentar ibland men vi försöker svara o även kommentera på bloggar som lämnat kommentar här.

  • Ja det är det vi tycker är så kul, det blir nya vänskaper och möten vi har stor glädje av.

 3. Hej, jag är nog en sådan som smyger omkring och oftast bara syns i statistiken.
  Gillar er blog och får väl nu ge mig tillkänna och dra upp mysfilten lite mer över er MEN som den gamla dansdomaren i ett käns dansprogram på TV skulle säga … jag vill inte bli jämförd med curry, är nämligen det absolut värsta jag vet i matväg och framförallt kryddskåpet. 😉

  • Vad roligt att du vill dra filten närmare om oss. Och jag lovar jag ska inte ska bjuda dig på någon curryrätt när/om vi ses 🙂 Och det är helt ok att smula omkring, även om vi blev väldigt glada att du lämnade ett litet avtryck idag!

 4. Hej Anna!
  Även jag har mest läst. Roligt att du skrev ett inlägg direkt till oss som läser.
  Själv skriver jag en del på Husbilsklubben.se.
  Känner samma sak som du och Roger om feed back.

  Vi kanske ses i vinter i Spanien eller Portugal.
  Kram

Translate »