Fick kritik för att vi tror oss kunna allt. Och det skulle jag gärna vilja bemöta ifall fler känner att vi tar för mycket plats.

Vi bloggar om vårt liv. Inget annat. Det vi skriver om har vi upplevt och är våra erfarenheter, det vill vi förtydliga

Självklart kan vårt uttryck tolkas olika av olika människor, men vi bloggar bara om oss och vårt liv. Ändå fick jag nedan kommentar på Facebook.

Vi har bott i husbilen i 10 år men söker inte reklam för våran blogg. Förstår inte vitsen att efter ett år tror sej kunna allt.

Vi söker inte någon reklam, som ni ju redan vet då vi många gånger skrivit att det inte är någon inkomstbringande blogg och vi tror verkligen inte att vi kan allt! Vi har massor kvar att lära, vilket vi gillar.

Vi har blivit kontaktade av tidningar för att vi lever en annorlunda livsstil. Det har inget att göra med att vi kan något, känns inte som att det är en massa kunskap vi har förmedlat, snarare inspiration till att det finns andra vägar i livet. Men som vi berättade om i söndags så är det inget vi kommer tacka ja till mer, då det inte är en exponering vi trivs i. Ovan kommentar skulle kunna vända på det beslutet, då jag blir provocerad av den, men nej, vi är färdiga med tidningarna.

Så till dig som känner att vi tar för mycket plats eller verkar överlägsna på något vis så skulle vi vilja säga så här:

Om du inte kan glädjas åt eller inspireras av vår livsstil eller våra inlägg så behöver du inte läsa och/eller hänga i våra flöden. Det finns plats för oss alla, det är vår övertygelse!

Bilden är från Åkulla Bokskogar där vi bodde i helgen.

/Anna & Roger