Veckans Gullegris – vecka 11

veckans_gullegrisDenna vecka (vecka 11) ger jag den till Malena Ernman!

Motivering: för att du imponerar på mig med din fantastiska röst och du gör mig glad med din sång ”La Voix”, dessutom har du humor och glimten i ögat!

Jag har inte följs melodifestivalens alla delfinaler, tycker det har blivit lite jobbigt med så många kvällar. Däremot har jag följt med på radion genom att höra väldigt många av låtarna massor av gånger. Få låtar växer så enormt som Malenas, tycker jag. För varje gång jag hör den tycker jag den är bättre!  Bra jobbat och lycka till i Moskva!

Mer information om Veckans Gullegris hittar du här…

Publicerat:

i:

5 svar till “Veckans Gullegris – vecka 11”

  1. Jag tycker väl sådär om henne, men det är uppfriskande att se ett nytt ansikte i detta sammanhang. Carola, Charlotte och kompani är lite uttjatade. Önskar dig en härlig söndag! =)

  2. Instämmer helt med Dej Anna, hade inte hört den förut,men den satte sig direkt, min smak brukar inte överensstämma med vad svenska folket röstar fram men den här gången valde folket rätt, superskön tycker jag;)

    Kram //annette

  3. Helt rätt! Jag har heller inte följt delfinalerna då melodifestivalen inte brukar gå hem hos mig men igår tittade jag då vi hade tippat på jobbet – 600 spänn låg i potten och gissa vem som vann?! Jag tippade alla rätt på plats 1-4! Malena är helt suverän och låten likaså!
    Kramis!

  4. Helt rätt att den låten vann!
    Fast jag hade Sarah som favorit…7:a….ha en bra vecka..och var rädd om dig! Kramen!

Translate »