Vilat mig i form

För 10 dagar sedan tränade jag i två timmar en morgon och körde riktigt ”skiten” ur mig! Sedan har allt annat fått prioriteras och jag har inte vart och tränat sedan dess. Men i morse tog jag mig tid, för jag har längtat!

Men konstigt nog hade jag varken tappat styrka eller kondition.. kanske rent av tvärtom.. kan det vara så?

Eller så tog jag i mer för att kompensera för förlorad tid 🙂

Publicerat:

i:

3 svar till ”Vilat mig i form”

 1. Profilbild för Erica
  Erica

  Så är det har jag hört; Om du ger dig själv en viloperiod så gynnas du och din form oftast av det. Däremot handlar det inte om en 8 veckor lång viloperiod, som i mitt fall. Då gynnas ingenting kan jag tala om… kram Erica

 2. Profilbild för lottaspyssel

  Heja dig!!!!! Jag slår en signal imorgon fm, har missat dina samtal trots att jag varit hemma i stort sett hela förra veckan.
  kram L

 3. Profilbild för Sanna

  Jag tror absolut att man kan vila sig i form! (Inte fööör länge bara…) Det har hänt mig flera gånger:)

Vädret

Ourique, PT
25°
Växlande molnighet
06:1020:56 WEST
TisOnsTorFreLör
23°C / 14°C
22°C / 14°C
24°C / 11°C
30°C / 14°C
34°C / 16°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.