tillsammans 24-7

Vi är tillsammans 24/7

Om att vara tillsammans 24 timmar per dygn och 7 dagar per vecka, alltså 24/7. 

Ja vi är faktiskt tillsammans mest hela tiden. Vilket är ju något vi vill och något vi mår riktigt bra av. Både gemensamma och enskilda intressen får utrymme. Att vara i vårt gemensamma trygga rum där vi båda kan vara exakt den person vi är och den person vi ständigt utvecklas till. Inga förpliktelser, inga krav, inga förväntningar annat än ärlighet och nyfikenhet på förändringar och utveckling. Det är vårt recept för vårt liv tillsammans.

Gjort det förr

2007 flyttade vi till en avstyckad gård i byn Vimle i Herrljunga. Där startade vi ett glasmästeri tillsammans och jag startade VimleWebb året efter. Mellan 2007-2012 arbetade vi tillsammans i våra företag på gården och det är en av de bästa perioderna i vårt gemensamma liv. Vi ville dit igen. Alltså att spendera i princip all tid tillsammans. Det är ju en av anledningarna till att vi flyttat in i vår husbil. För att få en ekonomi som gör att vi kan leva på lägre löner, ha mer tid för varandra och att uppleva saker tillsammans.

Nej vi bråkar inte

Det är något som vi tydligen ska göra. I alla fall om vi ser till de frågor vi får. Att vi klarar av att bo så inpå varandra hela tiden är tydligen något som ska vara svårt. För oss är det inte svårt alls. Vi ser ingen anledning till att bråka. Visst har vi olika åsikter ibland och visst kan någon av oss bli lite irriterad av någon anledning. Men vi bråkar inte. Och nej vi är inte präktiga på nåt sätt, det ligger bara inte för oss att bråka. Vi surar en stund och sedan pratar vi om det. Respekt är viktigt i våra relationer, både med varandra och med andra. Vi respekterar våra olikheter och ofta uppskattar vi dem till och med. Vi förklarar tankar och reaktioner. Vi pratar. Om allt.

Bo på liten yta

Att bo på liten yta innebär att en kliver på varandra hela tiden och inte ha något eget space. Nej, så är det inte. Jo vi bor på en liten yta. Men vi kliver definitivt inte på varandra hela tiden och vi har massor av eget space. Hela världen är ju vårt vardagsrum. Vi har olika intressen och de intressena finns ju kvar även om vi bor i en husbil. Roger har sitt bilintresse t.ex. – han kollar på alla Formel 1 lopp och vi var på Racerhelg innan vi lämnade Sverige. Jag bloggar och läser böcker (och bloggar) det är mina stora intressen just nu – utöver upptäckandet och resandet som vi ju älskar att göra tillsammans!

Jag är morgonpigg och vaknar ofta nån timme före Roger, tid jag brukar lägga på att jobba. Behöver någon av oss vara ifred så är det ju bara att vandra iväg. Har inte hänt än, men när det händer är vi ju båda självklart medvetna om att det är ju bara att traska iväg en stund.

Delad glädje..

Det är faktiskt ett ordspråk som stämmer fint på oss.

Delad glädje är dubbel glädje och delad sorg är halv sorg.

Det blir så otroligt mycket roligare att bada i vågorna om vi är två i havet. Att se vackra vyer där vi tillsammans kan smälta intrycken. Att planera nästa resmål och skapa förväntningarna som sedan införlivas eller inte. Att skratta, se glädjen i varandras ögon och känna hur kropparna skakar av skrattet som bubblar. Att cykla hem från affären med vingliga styren av tunga kassar och sedan packa in matvarorna tillsammans. Livet består av så mycket olika saker att göra och uppleva, små som stora, vi vill dela det med varandra. Och delvis med er 😀

/Anna

Publicerat:

i:

18 svar till ”Vi är tillsammans 24/7”

 1. Profilbild för Lucy
  Lucy

  Smart tänk med att flytta in i husvagnen för att kunna spara pengar. Detta gör att ni har pengar över för att göra det ni vill. Kanske jag har missat men sålde ni hus/lägenhet för att bo i husbil eller har ni kvar det?

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Vi bor i husbil inte husvagn (noga det där!) – och ja vi sålde allt, så har inte mkt kvar.

 2. Profilbild för Britt-Marie Lundgren

  Vilket fint inlägg. Jag känner igen tänket och vi som träffats relativt sent i livet har ingen tid att lägga på onödiga bråk och oväsentligheter.
  Vi försöker verkligen ta vara på vår tid tillsammans och om några månader har vi också 24/7 tillsammans, därmed inte sagt att vi inte har egna intressen och vänner….

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Tack Britt-Marie! Exakt, tiden vi har vill vi göra annat än bråka. 😉

 3. Profilbild för Yvonne Bjerregaard

  Kan det där med att ha hittat sin själsfrände stämma på er – om en tror på det? Ja tänker för att kunna respektera nån annan måste en börja med respekt och kärlek för en själv. Känner man det vill man väl inte hålla på att bråka med nån annan – för det tar ju så mycket energi.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Vet inte om vi är just själsfrände. Men vi har det fantastiskt bra tillsammans.

 4. Profilbild för Matts Torebring

  Själva har vi, Birgitta & jag, jobbat ihop i mer än 40 år i familjens företag. Dessutom har vi åkt husvagn, husbil, åkt skidor, cyklat och tillbringat all tid tillsammans. För oss har allt bara utvecklats till det bättre hela tiden. Visst är det fantastiskt att få leva så, i full harmoni.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Härligt att höra Matts!

 5. Profilbild för Rolle o Carina

  Härligt liv,att få vara tillsammans med den man älskar o håller av!

  Ha det gott o njut av livet… 🙂

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja det är verkligen fantastiskt!

 6. Profilbild för Deciree

  Är lite avis på att ni får bo i husbilen hela tiden och åka runt överallt och nu i värmen:) Inte är det fel inte 🙂

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Nej, det är inte fel alls.

 7. Profilbild för Lennart

  Så har det varit sedan 2013 och det går bra!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Härligt att höra!

 8. Profilbild för Helena Roth

  Vad fint. Blir alldeles varm i hjärtat och avundsglad å era vägnar. Så bra att ni är så tydliga i både er kärlek och er respekt för varandra, likheter och olikheter och hela konkarongen!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Tack Helena, glad att vi kan göra dig både varm och glad!

 9. Profilbild för FREEDOMtravel

  Vi gillar oxå att spendera tid tillsammans, och allra helst i husbilen. När vi kommer hem från en lång resa och jag ska vara på jobbet på dagarna, då känns det konstigt … 😉

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Det förstår jag känns konstigt, gissar ni saknar varandra mycket då!

Vädret

Ourique, PT
22°
Växlande molnighet
06:1620:42 WEST
FreLörSönMånTis
30°C / 9°C
29°C / 13°C
29°C / 10°C
29°C / 12°C
32°C / 14°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.