Vi har lämnat Spanien och rullat in i Portugal

Vi har lämnat Spanien och rullat in i Portugal

Tack Spanien för några härliga månader! Nu är vi i Portugal och stannar här så länge som möjligt.

Sista veckan i Spanien höll vi till i Tarifa, vi hade ju lämnat in en av våra standup paddleboard på reparation och hängde kvar för att vänta på den. Men när utsatt leveransdag kom så fick vi veta att den inte var klar, och de kunde inte heller ge oss ett besked om när den skulle vara det. Vi ledsnade, hämtade tillbaka SUPen och lämnade Tarifa. Tänker att det nog finns andra firmor som kan hjälpa oss framöver, där vi stannar lite längre.

Hittade inget boplats som lockade oss att stanna, det finns några platser i södra Spanien som vi är sugna på att besöka, men inte i ösregn, så vi tar dem en annan gång. Det blev därför 38 mil i ett svep, vilket är ovanligt för oss, men nu längtade vi verkligen till Portugal.

Efter att ha tankat LPG och diesel samt gjort ett sista besök på Mercadona, i Ayamonte precis vid gränsen mot Portugal, så landade vi till slut i Tavira i Algarve, på en helt ny ställplats i ett område och stad vi tidigare inte besökt. Robert & Anette var snälla att boka och betala en plats för oss, annars hade vi inte kunnat bo här, det är helt fullt.

Och vi har ett mandelträd precis framför vårt hem!

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

11 svar till “Vi har lämnat Spanien och rullat in i Portugal”

 1. Ser att det regnat väldigt mycket senaste tiden. Enl väderprognos blir det fint igen på söndag, då kommer vi! Hoppas det stämmer ????????

  • Vi har duckat från regnet, inte många droppar på oss förrän nu faktiskt. Och det kommer ju alltid sol efter regn, hoppas ni får härligt väder!

  • Vi har oxå klarat oss från regn, några droppar bara. Men igår körde vi in i regnet och det har regnat till o från sen dess.

  • …och då undrar jag var den nya ställplatsen ligger. Tavira
   tillhör favoriterna på Algarvekusten.
   Husbilshälsningar Solan

 2. Precis dit vi tänkte ta sikte! Hmm, helt fullt? Känns ju inte så kul förstås. Njut av den regniga dagen!

  • Ja vi gillar verkligen Portugal. Fler bilder blev det redan i dagens inlägg, dock från Spanien 😀

Translate »