Vi har sålt FrankieBoy & köpt Vega

Vi har sålt FrankieBoy & köpt Vega

Ja vi har faktiskt sålt FrankieBoy. Vi har skrivit på ett kontrakt där vi byter in FrankieBoy mot Vega.

Återigen har vi tagit ett beslut som ger oss bättre förutsättningar för att leva det liv vi vill. Vi hade tänkt att byta husbil till våren/sommaren, när vi kommer tillbaka till Sverige. Men det blir inte så.

Beslutet att byta husbil var redan gjort, även om det inte alls var tänkt att ske nu. Men vi förälskade oss i Vega. Och vi ser många fördelar med att faktiskt göra det här bytet nu. Kommer så klart berätta om våra tankar och reflektioner kring detta. Men affären gick i lås i fredags så vi behöver lite mer tid för reflektion.

All information om Vega kommer också framöver. Men just nu vill vi bara berätta att affären är gjord!

Detta är alltså anledningen till att vår planering förändrats för den närmsta tiden. Leverans av Vega, fix av lite grejer och testning av alla funktioner ska göras innan vi lämnar Sverige.

Bilden är från Costa do Vizir i Porto Covo

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

,

40 svar till “Vi har sålt FrankieBoy & köpt Vega”

  1. Hej på er och grattis ! Vi blev nyfikna, är Vega ett husbilsmärke eller en modellbeteckning ?

  2. Grattis! Önskar er samma lyckokänsla med Vega som ni haft med FrankieBoy genom åren.❤????❤

  3. Hehe gissar på en Weinsberg ??? Men hur som helst grattis till nya bilen alltid kul med byte och framför allt att piffa .

  4. Det kändes oväntat för mig men som framgår inte för er. Från tanke till handling kan transportsträckan vara lång eller kort beroende på omständigheterna.
    Blir roligt att läsa och se bilder på nya hemmet Vega.

    • Det var allt lite oväntat för oss oxå, i alla fall att det skedde nu. Du kommer få se och läsa om allt framöver.

  5. Ni gör kanske precis som många andra som ”kört stort”, väljer ”litet” en plåtis det är väldigt modernt just nu. Vi har gjort precis tvärt om, som vi alltid gör. Vi var ibland de första i Sverige och ute i Europa som körde runt i en plåtis, en husbil som då alla husbilsfolk med blogg inte gillade. Efter många fina år önskade vi mer värme i år för att kunna köra ut längre säsong så vi bytte in plåtisen och nu när september kvällarna börjar bli kyliga är det underbart med helintegrerat, stor rymd, bästa ljus och liten dörr. Vår f d plåtis med sin stora slide dörr som sveper in kyla och sommarhetta fick gå till annan lycklig ägare. ”Bytt bytt kommer aldrig mer igen”.

Translate »