Vi har shoppat – kors i taket!

Vi har shoppat – kors i taket!

Vi har en jättebra stereo i husbilen, men ibland spelar vi inte för vi snålar med batteriet..

När bilen inte rullar går bilstereon och vårt interna wi-fi nämligen på bodelsbatterierna. Det är samma knapp som aktiverar både wi-fi och stereo. Och det drar ganska mycket ström har vi märkt.

Dessutom får vi spela lite för högt för att höra om vi sitter utanför bilen.

Och vi kan inte ta med oss bilstereon när vi sätter oss på stranden eller en klippa. Och ibland vill vi lyssna på sommarprat eller musik när vi inte är inne i bilen.

Bluetooth högtalare

Så vi har shoppat. Vi som inte gillar det egentligen. Men vi har köpt en bluetooth högtalare. Det blev Carrefours egna märke. Billigt och faktiskt väldigt bra, än så länge i alla fall.

Vi är nöjda och känner att det var en bra investering i vårt välmående! Bilden är från Valencias ställplats där vi njöt av clementiner, plommon och sommarprat när vi kommit fram.

/Anna

Publicerat:

i:

22 svar till “Vi har shoppat – kors i taket!”

  • Ja när vi kör använder vi bilstereon och den skruvar vi upp 😀 Detta köp används dock när vi inte kör.

 1. Bluetooth är bra, vi kör också en sån bärbar högtalare utanför husbilen. Härligt med färsk frukt i dess rätta bemärkelse, blir sugen på en resa när man ser allt ni gör. Ha det gott!

  • Tänk att en skulle behöva bo i bilen i ett halvår innan vi kom på det 😀 Hoppas ni kommer iväg och kan uppleva mycket också snart.

 2. Lätt att glömma en hel del när man bara ska vara på rull ett par månader. Vår Bluetooth högtalare ligger fortfarande kvar hemma. Men vi flyger ju hem till jul så då ska den ner i ryggan.
  Ha det gött!

  • Det kan vi 😀 Men ibland är det väldigt skönt att kunna lyssna på musik eller podd tillsammans.

 3. Låter som ett jättebra köp jag är själv en tekniknörd innerst inne det märket har man aldrig hört talas om faktiskt men kul med shopping hoppas högtalarna blir awesome

Translate »