Vi har varit i Spanien förut, men vi måste haft andra ögon – för vi såg inte bergen då. Eller har förträngt dem i alla fall.

Det kan ju bero på att vi åkte i en liten pluttbil när vi var här 2002 och inte såg hur höga bergen var eller att Roger halvsov i bilen med kompisar när han var här på 90-talet.

Jag tror i och för sig att vi har helt andra ögon nu. Vi uppskattar naturens skiftningar. Och när en åker husbil blir naturens förändringar som en film som spelas upp i det stora panoramafönstret. Det är fantastiskt fascinerande att se landskapet och dess varierande natur.

Annat än Pyrenéerna och Sierra Nevada

Vi hade full koll på Pyrenéerna i norr och Sierra Nevada i söder samt klippan i Calpe. Men that´s about it. Erkänner. Så att vi följer de här fantastiska bergen hela tiden tycker vi är häftigt och läckert. Ibland så behöver vi även passera ett litet bergsmassiv och får klättra upp och ner. Men oftast åker vi utmed bergsfoten. Här ett litet axplock av bergen vi passerat.

berg i spanien

berg i spanien

berg i spanien

berg i spanien

berg i spanien
Det är ju väldigt kul att bli lite överraskad när en är ute och åker. Precis som vi blev med citrusodlingarna runt Valencia. Det är så häftigt att resa med husbil!

/Anna