Vi lämnar Denia idag

Vi lämnar Denia idag

Vi har bokat tre veckor, men åker 4 dgr tidigare än planerat. Som vanligt har vi friheten att ta nya beslut, men varför åker vi då om vi trivs kan en ju undra. 

Ja, vi trivs i Denia, vi trivs på campingen Los Pinos och med att hänga med härliga vänner här. Det har även varit ett bra väder. Men vi är klara just nu och vill vidare.

Det ska komma ett par dagar med regn, och eftersom temperaturen ligger runt 13-14 grader i skuggan (men är varmt och skönt i solen), och det är mycket skugga här, så vill vi till soligare platser. Men framför allt vill vi nyttja de regniga dagarna till att rulla.

Vi avslutade vår vistelse med att ha hyrbil i fyra dagar och gjorde lite dagsutflykter. En dag tillsammans med Tess & Crille, de andra platserna kommer det inlägg om framöver. Ett riktigt kap faktiskt med hyrbilen, en kanonfin Seat Leon som vi bara betalade €42,- för totalt. Tack för det Budget!

Så vi får se var vi hamnar, vi har lite vänner söderöver som vi gärna vill träffa men det är också dags att byta miljö helt enkelt. Idag drar vi vidare!

Bilden visar den mysiga hamnpiren med alla restauranger i kvällningen.

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

8 svar till “Vi lämnar Denia idag”

 1. Ett tips på äventyr på väg till Tarifa för Roger, La Geoda de Pulpi.
  Silvergruvan i Pilar de Jaravia där de hittade Europas största och världens näst största kristall 1930. Öppnades i somras , 500 meter in i berget, 162 trappsteg ner, engelsk guide finns, står mycket att läsa om på nätet.
  ????????Laila

 2. Eftersom ni tipsat om några ställen vi också gillat så kanske vi har en del gemensamma preferenser. Så här är ett par tips i gengäld:
  Cartagena – fantastisk stad, ställplats i utkanten som inte är något speciellt i sig men lätt att ta sig till stadens centrum med buss eller cykel. Trevligt bemötande.

  Los Escullos Playa – gratis, ingen service (fricamping) men vackra vandringar i Cabo de Gata nationalpark.

  Cordoba – ställplats mitt i centrum, packat med sevärdheter i staden.

  Inget av ställena slår man sig ner någon längre tid tror jag men alla är värda några dagar och mer än ett besök ????

 3. Det är ju skönt att ha friheten att göra vad man vill och stanna så länge man tycker att det är bra 🙂

  Dénia gillar jag skarpt, men har bara sovit där en natt och passerat när vi skulle till/från Ibiza.

  • Ja det är en stor fördel med ett hus på hjul 😀 Vi lär definitivt återvända till Denia, men kanske inte på de kallaste vintermånaderna då det är lite väl mörkt i norrläget då.

Translate »