Vi har många bra saker till husbilen och i detta inlägg samlar vi det vi tycker är bäst!

Att utrusta sin husbil kan bli kostsamt och vi vill därför berätta vad vi tycker är det viktigaste för oss. I alla fall vad vi hittills upptäckt. Det kommer säkert komma fler saker som vi vill lägga till på listan framöver, men nu är detta de 10 bästa som vi kommer på. Är du nyfiken på vilken utrustning som redan fanns i och på husbilen när vi fick den kan du kika på sidan om FrankieBoy.

Våra bästa saker till husbilen

Här är vår lista över bra saker som vi köpt efter att vi beställt och fått husbilen och det är sånt som vi verkligen inte vill vara utan.

Grill/utespis

Att laga mat utomhus är underbart på flera sätt. Miljön, närheten till naturen, slippa os inne, njuta av vy samtidigt… Lång lista kan göras här. Det är i alla fall helt fantastiskt tycker vi. Kan lösas med en grill, eller en utespis med en eller flera plattor.

Solskydd/sommartäcke

Ett sommartäcke till vindrutan. Anledningarna är många men den främsta är att minska solstrålarna in i bilen och att få mindre kondens på insidan när det skiljer i temperaturen mellan inne och ute. Det är enkelt att ta upp och ner eftersom det är fäst med magneter. Behöver dock vara vaksamma på ifall det blåser, så det inte flyger av.

Kaffefilterhållare

En sån enkel sak ger oss enorm glädje. Vi har valt att inte ha en kaffebryggare, utan vi kokar vatten och häller genom kaffefilter ner i termos. Det är så otroligt gott kaffe, skulle inte klara oss utan.

Torkvinda

Att lätt och smidigt kunna torka tvätt är guld värt. Vi har en torkvinda som går att fästa i marken samt en lång tvättlina. Vi kan då hänga tvätt utomhus och även inne om så skulle krävas.

Cyklar

Som vi cyklar! Utan dem hade vi inte fått uppleva så mycket. Det här livet kräver cykel enligt vårt tycke. Sen går vi gärna emellanåt också så klart. Men kärleken till cykeln har fördjupats.

Utemöbler

Att sitta bekvämt ute och bara vara eller äta eller vad en nu vill göra. Helt underbart och ovärderligt. Vi är glada att vi investerade i sköna stolar och både ett stort och litet bord.

Carcassone

Spelet Carcassone har gett oss många härliga timmar av skratt och avkoppling. Det är ett brädspel där spelplanen och strategierna varierar. Riktigt roligt och vi gillar att försvinna in i den världen en timme här och där. Sen finns ju Yatzy, kortspel och målarböcker med, som variation regniga eller rastlösa dagar.

Dubbla solglasögon

Vi har alltid solglasögonen med oss. Finns ett par i bilen längst fram, lättillgängliga när vi kör och sedan har vi varsitt par i skåpet över dörren som vi tar med oss när vi lämnar bilen eller sitter utanför och njuter av solen. Om vi bara haft ett par hade vi nog ofta glömt dem, så detta är oumbärligt för oss med känsliga ögon.

Galgar med glidskydd

I garderoben har vi bara galgar med gummi eller strävt tyg på ytan där kläderna ska hänga. Det gör att de inte glider av när vi kör. Eller inte annars heller så klart. Väldigt bra investering!

Router

Med vår router har vi alltid tillgång till internet i alla enheter utan att behöva logga in eller använda internetdelningen. Grymt!

Vad har du i din husbil som du inte skulle vilja vara utan?

EDIT: Läs kommentarerna om du vill ha fler tips på bra saker till husbilen!

/Anna