Ja det är vad vi sparar. 5 kartonger och en piedestal. Sen räknar jag inte kartongerna med bokföring 7 år tillbaka som vi måste spara. 

Idag var vi hos Rogers föräldrar med de sista kartongerna med det vi ska spara (som inte ska med i husbilen alltså). God fika och fina samtal. Totalt är det bara 5 kartonger med prydnad, tavlor, foton och andra saker vi tycker är svårt eller onödigt att göra oss av med. 5 kartonger. Det känns overkligt. Skönt!

Vi har aldrig varit särskilt intresserade av prylar (annat än tekniska prylar då.. ) och inredning har inte varit ett stort intresse även om det så klart är roligt att ha det fint hemma. Kanske lättare för oss att sälja/ge bort allt. Vi samlar inte på prylar i alla fall.

Särskilt sålt-konto

Vi har ett särskilt konto på banken för pengarna vi fått av det vi sålt. Det är ett varmt tips till dig som vill börja sälja av prylar, att spara pengarna på separat konto så du inte blandar in pengarna med den vanliga ekonomin. Då kan du se högen växa. Och inspirera dig. Motivera dig. Så funkar vi i alla fall. Men det hindrar oss inte från att ge bort också.

Dammsugare i husbilen

Vi känner en enorm lättnad att inte ha så mycket saker. Men snart ska vi börja utrusta husbilen, och idag tittade vi t.ex. på en dammsugare. Har varit inställd på att bara ha sopborste men har insett när jag läser andra husbilsbloggar att det kan bli väldigt mycket sand i södra Europa och det är svårt att få bort genom att bara sopa. Så det får nog bli en dammsugare i husbilen i alla fall. Tog svängen om Elgiganten på vägen hem och kikade lite.

/Anna