Vecka 34 kommer det vara jag som gästbloggar på Alingsås Tidning. Jag hade bestämt mig för vad jag skulle skriva om men det bidde något helt annat. 

Jag blev kontaktad av Alingsås Tidning för att jag är en bloggare och för att jag driver webbyrå i Alingsås. De ville att jag skulle gästblogga i tidningen.

När jag funderat ett litet tag på vad jag ska blogga om så fick jag i alla fall ner några tankar som skulle styra mig till vad som skulle bli min röda tråd. Det kan du läsa om i ett tidigare inlägg. Men det blev inte alls så!

  • Jag skrev inte alls om mitt företagande, nämnde det i förbifarten, men har annars bara länkat till min sajt.
  • Jag visar i och för sig vem jag är i ett avseende, men inte att jag är personlig och proffsig som jag hade tänkt.
  • Och att påvisa hur viktiga relationer är har jag inte alls gjort. Inte mer än relationen till min man.

Jamen, så kan det bli. En tanke som får utvecklas kan bli något helt annat till slut. Särskilt när jag inte begränsar mig utan låter tankarna flöda och fingrarna fritt flöda över tangentbordet.

Det bidde 7 inlägg om hur jag drivs av förändringar. Av förändringen som sådan. Hur våra förändringar utvecklar vårt liv. Om varför förändringar är viktiga. För oss. Om hur olika vägval leder oss framåt. En del vägar är kantade av rosor, andra bara av träskmark. Men utan att utforska så vet man inte. Så tänker jag.