flamingons år 2017

Det måste vara flamingons år i år!

Det måste vara flamingons år i år. Har du sett några flamingos i dina flöden i sommar? Kanske en rosa uppblåsbar badkompis? En badring? Jag har sett mängder av varianter på flamingos i mina flöden. 

I den kinesiska astrologin finns 12 djur och flamingon är inte en av dem. Så när jag säger att det är flamingons år så menar jag inte motsvarigheten till hundens eller apans år. Utan jag syftar på alla varianter av flamingos som är precis överallt.

Vilka flamingos har du sett?

Gissar du också märkt i dina flöden och på stränder t.ex. att det verkar vara flamingons år i år. Du kanske rent av själv har en? Jag har i alla fall bekanta som har en flamingostaty i trädgården och igår såg jag att en i mina flöden har köpt både tyg och lakan med flamingomönster. Men hela sommaren har jag sett massor av uppblåsbara flamingos, både badringar, flottar och luftmadrasser. Solglasögon, kaffemuggar och klänningar dekorerade med flamingos har jag också sett. Självklart ett och annat mobilskal men också bilder på riktiga flamingos har dykt upp i flödet.

Vad har du sett för flamingos i dina flöden eller i din närhet?

Det måste vara flamingons år i år

Bilden ovan är från en av mina bakgrundsbilder på datorn och i sommar bytte jag till den. Det var innan jag insåg att måste vara flamingons år i år. Jag är självklart påverkad av alla flamingos i mina flöden, helt utan att jag tänker på det. Jag är inte så förtjust i färgen rosa, så jag hade inte valt den om det varit en väldigt rosa bild, som det ju oftast är när det är ett rosa djur 🙂 Så tack vare den milda färgtonen har jag också hakat på trenden på flamingons år i år.

Det tycker det är fascinerande när det tar fart så här. Jag brukar aldrig själv hänga på såna här trender, men tydligen har jag gjort det i år, dock lite i skymundan med min bakgrundsbild. Och helt omedvetet.

 

 

Publicerat:

i:

6 svar till ”Det måste vara flamingons år i år!”

 1. Profilbild för Lina

  Har också sätt det överallt i alla flöden, rosa som Du skriver. Hs en trevlig dag! Kram

  1. Profilbild för webbtanten
   webbtanten

   Ja de är väldigt rosa 🙂 Detsamma Lina!

 2. Profilbild för Ewa

  Du fick mig att fundera, men jag har nog undgått denna trend! Kanske dags att hoppa på den, tack för tipset 😉

  1. Profilbild för webbtanten
   webbtanten

   Hahah, nej du måste inte alls hoppa på den 🙂

 3. Profilbild för AngelicasVärld

  Ja flamingos å drinken Aperol sprits (som även jag sippat på) !!

  1. Profilbild för webbtanten
   webbtanten

   Jaha – drinkar ser jag inte mycket av faktiskt. Fast har väl selektiv syn, gillar (läs älskar!) bara rödvin och söta likörer 😉

Vädret

Ourique, PT
11°
Växlande molnighet
06:1920:39 WEST
MånTisOnsTorFre
22°C / 11°C
22°C / 10°C
23°C / 8°C
25°C / 9°C
27°C / 10°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.