Visst vill du väl läsa om fler som bor på heltid i husbil? Andra som valt den här livsstilen, oavsett om de jobbar eller inte, kommer från Frankrike eller delar husbilen med fyra katter?

Vi träffar ju en del andra som valt att bo i sin husbil på heltid och vi tänkte intervjua dessa intressanta personer så ni kan få läsa om andras val. Dessutom har vi ju många läsare som vi inte träffat, men som också bor i husbil. Vi vet att det är flera som är på väg att göra flytten i vår och vi vet att det är väldigt många som vill men kanske inte riktigt kan eller vill än. Det känns som att det är mycket rörelse kring den här livsstilen och det vill vi verkligen dokumentera.

Frågor och krav

Så för att stilla vår egen nyfikenhet och för att ge dig som läsare en så bred insikt som möjligt i den här livsstilen så håller vi på att sammanställa ett antal frågor som vi hoppas andra fulltidare (heltidsboende i husbil) vill svara på.

Vi kommer försöka variera intervjupersonerna vad gäller ålder, husbilsmodell, erfarenhet, försörjning, land etc. Men ingen av de som intervjuas har något annat boende som de kombinerar sitt husbilsboende med. Vi bor alla på heltid i husbilen.

Eftersom våra intervjuer inte bara kommer ske med svenska personer så kommer en del av intervjuerna att vara på engelska.

Har du någon fråga du vill vi ska ställa? Kanske du själv vill bli intervjuad? Känner du någon som du tror skulle kunna vara intresserad av att bli intervjuad? Svara i en kommentar eller skicka ett mejl till oss på boihusbil@gmail.com och dela väldigt gärna detta inlägget på Facebook eller andra kanaler så vi får en riktigt bra spridning och grymma frågor för kommande intervjuer. Tack på förhand!

Vi tycker detta känns jättekul och hoppas att vi hittar spännande personer som vill vara med på detta! Vi har startat en ny kategori, Heltid i husbil, för att du lätt ska kunna hitta de här intervjuerna.

Bilden är från en ställplats i Italien.

/Anna & Roger