Nöjda

Nöjda, här och nu

Att stanna upp och låta alla beslut och tankar landa är något vi gör titt som tätt. Vi summerar liksom lite tillsammans.

Och nu är vi nöjda. Vi njuter av vårt här och nu. Av varandra. Av vårt arbete och våra kunder. Av sällskap av nya och gamla vänner. Av samtal med nära som är fysiskt längre bort. Av havet och vågorna. Av insikterna och utsikterna.

Även om vi gillar förändringar, fel, inte bara gillar, vi drivs av förändringar. Så gör vi inte förändringar precis hela tiden. Just nu är vi i en fas av njutning och nöjdhet. Där vi är tacksamma för de beslut vi tagit, där vi skrapar av grädden från kladdkakan gång på gång. Kladdkakan finns kvar där under och vi kommer njuta av den också en vacker dag. Vi har så mycket att vara glada för och nöjda med.

Vi njuter av att ha tid. Och av att ha tid i ett varmare klimat. Att inte känna någon som helst stress eller oro. När andra stressar tillbaka till sina arbeten och lämnar campingarna  på söndagarna stannar vi kvar. Och njuter.

Prat om framtida resmål, lite mer fjärran än inom husbilens radie, faller platt för det är inte aktuellt. Inte nu. Vi skördar frukten av våra planeringar, våra aktiva val och vårt arbete som tagit oss hit där vi är idag.

Vi är nöjda och vi njuter!

Bilden är från en cykeltur söderut från Alcossebre.

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

2 svar till ”Nöjda, här och nu”

 1. Profilbild för Kors och Tvärs

  Härligt! Jag kallar det för livsvalite
  Kram

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja det är livskvalitet att känna nöjdhet och inte sträva efter något. Att bara njuta. Kram!

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
22°
Molnigt
06:5120:12 WEST
LörSönMånTisOns
23°C / 11°C
24°C / 12°C
26°C / 9°C
24°C / 8°C
25°C / 9°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.