Återblick september

Att titta tillbaka på månaden som passerat gör att vi upplever den lite igen. Och september är en bra månad att återuppleva.

September månad handlade mest om att vi sålde FrankieBoy och köpte Vega. Många inlägg om det så klart, och det fortsätter i oktober då vi gör jämförelse mellan de två husbilarna.

Vi gjorde en matsedel för två veckors självvald karantän, som sen aldrig blev av då alla planer gick i stöpet när vi bytte husbil. Vi gjorde en skön tur till Hofsnäs. Men vi stod också på Björkö i två omgångar, så översta bilden är därifrån. Annars var det mycket tid i Partille och i Alingsås under månaden.

Vega i Spanien

Det var en månad med mycket ”första gången” i Vega, men också många ”sista gången på länge” då vi sa hej då till familj och vänner eftersom vi den sista september rullade ut från Sverige.

Självklart var Vegas ankomst den bästa händelsen i månaden!

Alla inlägg i september kan du läsa här!

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

2 svar till ”Återblick september”

 1. Profilbild för Mathias
  Mathias

  Hej! Följer med intresse er blogg sedan ca 2 månader. Bara lite nyfiken: vad var motivet först till att sätta er i självvald karantän och sedan till att inte göra det? Förstår inte riktigt hur köp av ny husbil varken gör att man blir mindre smittsam eller mottaglig för andras smitta. Inget illa ment, vill bara förstå. Ha det bra i Portugal!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Kul att du följer. Vega har så klart inget med karantänen att göra. Men från att vi bestämde att vi ville gå i karantän tills det var dags så kände vi att det inte längre var viktigt. Ingen annan gjorde det och vi kände oss friska.

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
11°
Växlande molnighet
06:2020:38 WEST
SönMånTisOnsTor
22°C / 10°C
22°C / 10°C
22°C / 9°C
24°C / 8°C
26°C / 8°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.