Åtskilda för några dagar

Åtskilda för några dagar

Vi splittar upp oss i några dagar för nu vill vi olika saker. Stadsliv kontra beachlife.

EDIT: DETTA VAR ETT APRILSKÄMT DEN 1 APRIL 2019.

Jag har fått så ont i ryggen, från när vi häromdagen spelade beachvolleyboll, så jag orkar inte riktigt hitta på så mycket just nu, vill bara vila, läsa böcker och bli bra i ryggen. Gärna samtidigt som jag njuter av sol och havsljud. Roger tycker vi är färdiga med den här platsen och vill verkligen komma vidare.

När vi berättade om detta för Tina & Bengt som också är här, så insåg Tina att hon inte heller vill åka vidare just nu. Men Bengt tyckte som Roger och vill inte stanna.

åtskilda några dagar
Hur kan en inte vilja stanna här?

Så, vi bestämde helt enkelt att splitta upp oss. Roger och Bengt drar vidare ut på en turne under några dagar, medan jag och Tina hänger kvar här med närhet till stranden och bara slappar.

Roger flyttar med andra ord in i en Carthago för ett tag och jag får Tina som rumskompis. Jag har tur, för Tina gillar dessutom att laga mat! Hur matförsörjningen blir i Carthagon är under diskussion, men jag misstänker det blir en del hamburgare.

/Anna

Publicerat:

i:

10 svar till “Åtskilda för några dagar”

  1. Lyckliga Roger som får bo i en Carthago ? Det är ju jättebra att man kan vara överens om en sådan lösning! Ha det så härligt på varsina håll och du ska krya på ryggen!

  2. Det blir väl en bra uppdelning. Ni kan ta det lugnt ett par dagar och kurera din rygg medan grabbarna Grus drar på turné
    Jag tror det blev en uppdelning till allas glädje!

    • Det var meningen att göra ett skämt som var lätt att gå på. Jag hade helt säkert gott på det själv också.

Translate »