Gårdagens inlägg om att vi skulle skilja på oss var bara ett aprilskämt! 

Det skulle kunna vara sant för ibland vill vi olika, även om det nog inte har hänt mer än någon enstaka gång sen vi flyttade in i husbilen. Vi älskar ju att hänga ihop, har inga inget behov av egentid och vill absolut inte bo i någon annans hem på hjul, definitivt inte utan varandra.

Det kunde också varit sant för jag har ont i ryggen. Jag trivs också där vi var, se på bilden nedan, ljuvliga sanddynor och bra boardwalk. Men. Jag är också nyfiken på Porto och snart kommer det regn och kyla och då vill vi stå på en camping, boa in oss och se på film & TV-serier – och alltså ha obegränsat med el.

portugals-vastkust

Så vacker plats vi lämnade

Det var alltså ett aprilskämt som vi tillsammans med Tina & Bengt funderade ut, det att vi skulle vara åtskilda. Vi har kul tillsammans och vi är alla lite pillemariska och luriga alla fyra, så vi hade väldigt kul när vi gjorde det där aprilskämtet. Jag fyller ju år 1 april så brukar ha bra koll på den dagen och Tina brukade göra aprilskämt på bageriet de hade tidigare, varje år. Så vi är rutinerade 🙂

Vi åkte alla fyra till en camping norr om Porto igår, firade min födelsedag lite till och idag ska vi ut och göra stan, tillsammans och troligen även på varsitt håll också. Vi har olika intressen så det är nog ingen idé att försöka gå i varandras sällskap hela dagen. Men jag och Roger kommer vara tillsammans hela tiden, det kan jag lova!

Översta bilden är från campingen vi står på nu, och deras bil, den silverfärgade är 10 cm längre än vår, det går att luras även med bilder.

/Anna