var-bara-ett-aprilskamt

Gick du på vårt aprilskämt igår?

Gårdagens inlägg om att vi skulle skilja på oss var bara ett aprilskämt! 

Det skulle kunna vara sant för ibland vill vi olika, även om det nog inte har hänt mer än någon enstaka gång sen vi flyttade in i husbilen. Vi älskar ju att hänga ihop, har inga inget behov av egentid och vill absolut inte bo i någon annans hem på hjul, definitivt inte utan varandra.

Det kunde också varit sant för jag har ont i ryggen. Jag trivs också där vi var, se på bilden nedan, ljuvliga sanddynor och bra boardwalk. Men. Jag är också nyfiken på Porto och snart kommer det regn och kyla och då vill vi stå på en camping, boa in oss och se på film & TV-serier – och alltså ha obegränsat med el.

portugals-vastkust
Så vacker plats vi lämnade

Det var alltså ett aprilskämt som vi tillsammans med Tina & Bengt funderade ut, det att vi skulle vara åtskilda. Vi har kul tillsammans och vi är alla lite pillemariska och luriga alla fyra, så vi hade väldigt kul när vi gjorde det där aprilskämtet. Jag fyller ju år 1 april så brukar ha bra koll på den dagen och Tina brukade göra aprilskämt på bageriet de hade tidigare, varje år. Så vi är rutinerade 🙂

Vi åkte alla fyra till en camping norr om Porto igår, firade min födelsedag lite till och idag ska vi ut och göra stan, tillsammans och troligen även på varsitt håll också. Vi har olika intressen så det är nog ingen idé att försöka gå i varandras sällskap hela dagen. Men jag och Roger kommer vara tillsammans hela tiden, det kan jag lova!

Översta bilden är från campingen vi står på nu, och deras bil, den silverfärgade är 10 cm längre än vår, det går att luras även med bilder.

/Anna

Publicerat:

i:

12 svar till ”Gick du på vårt aprilskämt igår?”

 1. Profilbild för Anki
  Anki

  Ha ha ha! Där lurade du mig! ??

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Hihi kul 🙂

 2. Profilbild för Britt-Marie Lundgren

  Jag tyckte faktiskt på allvar det var en ganska bra ide att dela på sig några dagar om intressen skiljer sig alltför mycket.
  Hur som helst, hoppas ryggen mår bättre så ni kan utforska Porto, som verkar vara en fin stad. Vi ska också neråt Duorofloden fram emot hösten….

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja det är en bra idé om behovet ser ut så 🙂 Douro lockar enormt, men inte med vår bil, det ska vara otroligt vackert där.

 3. Profilbild för Kors och Tvärs

  Ja jag gick på det! Tyckte det lät liiiiite märkligt Men så blev jag så glad för Rogers skull för jag tänkte att han skulle äntligen få bo i en riktigt fin Carthago för på nåt sätt verkade det ändå mest rimligt att du hade Franke Boy hos dej
  Oavsett hoppas jag din rygg är bättre! ?

  Och luret – det var årets absolut bästa!! ????

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Min rygg läker långsamt, för idag har jag gått över en mil i Porto. Är huvudet dumt får kroppen lida. Tack vännen!

 4. Profilbild för Rolle o Carina

  Ha ha,tänkte att nu får grabbarna njuta lite också 🙂
  Ha det gott o krya på ryggen…

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Kryar på så mkt jag orkar och kan 🙂

 5. Profilbild för Pia wesley
  Pia wesley

  Grundlurad? tycke det lät som en bra lösning! Grattis i efterskott?????

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Hihi, ja lätt hänt! Kan såklart vara en jättebra lösning om det passar. Kanske vi inspirerar någon med det påhittet. Tack!

 6. Profilbild för Anette Åhnbrink

  Tänkte också som så att kul för ”grabbarna”, men Roger ser väldigt full i f-n ut på bilden? men det var dagens bästa april-skämt och visst gick jag på den…rulla lugnt?

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Kul att du uppskattade skämtet! Vi rullar lugnt vidare.

Vädret

Ourique, PT
28°
Soligt
06:1120:57 WEST
LörSönMånTisOns
34°C / 15°C
36°C / 18°C
35°C / 15°C
31°C / 14°C
29°C / 15°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.