Först ut i en serie av några hemma-hos-reportage är badrummet! För oss ett väldigt viktigt utrymme i hemmet.

I FrankieBoy har vi en separat dusch på ena sidan av gången och toalett med handfat på den andra sidan, mitt emot duschen. Men genom att stänga skjutdörren mot sovrummet och toalettdörren mot köket så blir badrummet långsmalt med dusch i ena änden och toaletten i den andra. Alla blandare i FrankieBoy är i metall vilket vi verkligen gillar! Toalettstolen är i keramik och handfatet är i komposit eller liknande.

Vi använder vårt badrum flitigt, de flesta toalettbesök görs här hemma. Om vi står på en boplats där duschen är ren, varm och go kan vi gå dit, men vi duschar väldigt gärna i husbilen också. Beroende på var vi står parkerade så kan duschen med andra ord även vara garderob, tvättstuga och förvaringsrum.

Idag blir det ett gäng bilder från vårt lilla och fina badrum!

Golvytan i badrummet. Skjutdörren längst ner i bild är nästan stängd och den rundade dörren till köket är stängd och kan låsas om en vill.

Duschen med blå ljusslingor, handdusch med varierande strålar.

Taket i duschen har också ljusslingor.

förvaring i duschen

När vi använder boplatsens dusch och vi står still ett tag ser vår dusch ut så här. Sopsportering, tvätthink, diskbalja, gråvattenhink och yogamatta.

dusch. husbil

Och lite garderob blir det också när vi står still.

toalett husbil

Toaletten intill handfatet. Skåp under handfatet och förvaring även bakom alla tre speglarna.

badrummet frankia

Handfatet och sprayflaskan som används som spolning vid nattliga toabesök.

Toalettpappersrullen sitter på insidan av dörren. Lätt att komma åt. På dörren hänger oxå våra ponchos och duschhanddukar.

element husbil

Ett element är skönt i badrummet! Tar bort fukten från duschen till exempel.

Som ni säkert redan vet så är det bara vi själva som använder badrummet, eventuella gäster går hem till sina egna toaletter vid behov.

Så här funkar det med toalettkassetten.

Fler hemma-hos inlägg

Sovrummet i FrankieBoy
Köket i FrankieBoy
Salongen i FrankieBoy

/Anna & Roger