Bästa boplatsen för augusti är en ställplats som vi återkommer till när vi är i Göteborgsområdet. Vi har åkt runt i Sverige, i Västra Götaland, Halland och Småland denna månaden. 

Boplatser vi besökt i augusti

Följande platser har vi stått på, samt några privata, men de är ju inte med för de kan du inte bo på.

Savannen (Alingsås), Hunnebostrands Gästhamn (Hunnebostrand), Bastevik (Lysekil), Henåns ställplats (Orust), Stampens Kvarn (Hjo), Sandhem (Mullsjö), Bauergården (Gränna), Varbergs gästhamn (Varberg), Öckerö Hamn (Öckerö), Inseros sjön (Landvetter), Seglora Camping (Borås), Ge-Kås centrallager (Ullared) och Getteröns Båtklubb (Varberg).

Bästa boplatsen augusti 2018

bästa boplatsenVi tycker att Öckerö Hamn är den bästa boplatsen i augusti månad. Det var lite svårt att välja, vi valde mellan Getterön, Bastevik, Bauergården och Öckerö. Men Öckerö drog längsta strået.

Varför Öckerö Hamn?

Öckerö Hamn är lite exotiskt på nåt sätt eftersom vi måste åka färja för att komma dit. Det är nära Göteborg och på öarna Hönö/Öckerö finns allt vi behöver inom cykelavstånd. Ställplatsen ligger precis vid vattnet i hamnen, är uppdelad på två områden så en kan välja det som känns bäst. Vi trivs otroligt bra där. Har återvänt flera gånger i sommar. Det är rymliga platser och serviceutrymmena är väldigt rena. En kan bada precis vid ställplatsen eller cykla några kilometer till allmänna bad.

Har du inte testat Öckerö Hamns ställplats tidigare, kan vi i alla fall varmt rekommendera den!

/Anna & Roger