Nedräkningen är slut – nu kör vi!

Nedräkningen är slut – nu kör vi!

Nedräkningen är slut. Nu är det dags. Tiden är kommen. Det vi planerat och längtat efter, nu händer det!

Idag öppnar vi dörrarna mot världen, mot nya insikter och utsikter.

Sagt hej då

Igår hade vi en hej då-fest här i Alingsås. Alla som ville vara med och skapa ett härligt minne för oss var välkommen. En härlig samling av familj och vänner intog Pinchos och stämningen var hög. Lite vemodigt men främst väldigt mycket glädje! Att känna allas stöd och heja-rop känns enormt fint. Att veta att vi inspirerar till att följa sitt hjärta, sin nyfikenhet och sina lustar värmer.

hej då fest

Alla era kramar och varma ord ligger som sockervadd runt våra hjärtan och vi känner oss så peppade på vår resa. Varmaste tack för att just du kom!

Det är klart det känns jobbigt att lämna människor vi så innerligt älskar och tycker om att hänga med. Men det är ju bara för en tid. Vi kommer ju tillbaka till Sverige till våren.

Vi vet att du som för alltid bor i Annas hjärta kommer till Malaga och dämpar hennes längtan vid jul. Vet också att en del av er kanske möter upp oss i Europa nån helg och det känns fantastiskt!

Vi följs åt i sociala medier så vi finns ju i varandras handväskor, jackfickor och där på kudden på morgonen när vi vaknar. Den stora skillnaden är väl att vi inte kommer använda lika mycket jackor ;). Vi kommer att dränka er i solnedgångar, vackra utsikter, spännande mat och förhoppningsvis nya spännande möten & öden. Och vi kommer självklart fortsätta att älska att följa er, fast vi sitter med fötterna dinglande från en sandig klippa i Algarve.

Bilder ser ni mest av på våra Instagramkonton, vilka ni kan följa även om ni själva inte har något Instagram-konto. Klicka på länkarna bara så kan ni se våra bilder. Och här på bloggen blir det mer berättande med ord.

Annas Instagram & Rogers Instagram

Långsamt söderut

Idag kör vi söderöver, stannar till lite här och där på vägen. Dels för att vi inte har bråttom. Dels för att vi vill krama om fler vänner, som inte hade möjlighet att komma till gårdagens fest och som bor utmed vägen. Och dels för att vi ska på en bilträff i Skåne nästa helg. Vi kör över bron mot Danmark någon gång i september. Exakt när vet vi inte, och det är så vi vill ha det!

Nu har vi packat ihop oss, ätit frukost och snart rullar vi! Först ska vi bara stanna på ICA på Vimpeln och köpa deras lager av Huj Original!

/Anna & Roger

Bilder: Federico Fioravanti & Maria Gustafsson

Publicerat:

i:

30 svar till “Nedräkningen är slut – nu kör vi!”

  • Låter fantastiskt att få njuta av en massa godsaker i ex. San Sebastian med er! Oavsett – vi ses snart!

 1. Naturligtvis önskar vi er lycka till på resan, både med ”Härarbete” och fritid. Samtidigt tycker jag synd om er, för att ni missar snön hemma och det vackra vinterlandskapet. Ni är beundransvärda som klarar av det. Birgitta och jag skulle inte palla för det. Vi skulle åka hem efter fem- sex veckor.

  • Det är inte synd om oss 🙂 Vi gillar ju inte snö och kyla. Vi ser fram emot att testa övervintring i södra Europa och våra upplevelser delar vi framöver. Tack för hejarop!

 2. Så härligt att ni äntligen är på väg. Tänker också på det gamla franska ordspråket ”Partir, c’est mourir un peu” – Att skiljas åt/ att åka är att dö lite grand.

  Hoppas nu att det blir ett härligt långt äventyr!

  • Nej inte dör vi lite grann, men visst, avsked gör ont. Men oxå nåt vi är beredda att ta för utvecklingen vi hoppas få uppleva framöver 🙂 Tack, det hoppas vi oxå!

 3. Hoppas och tror att allt blir alldeles fantastiskt för er i vinter.
  Vi för vår del könner ingen löngtan efter att övervintra i husbilen på sydliga breddgrader. Vilken tur att vi är olika. Däremot ska vi tillbringa mars månad i Aguilas, med golfspel och utflykter. Det blir en bra blrjan på mitt liv som pensionör.
  Nu ser vi fram emot härliga blogginlägg från er!

  • Ja olika är bra 🙂 låter som en skön start på pensionärslivet! Lovar att det kommer blogginlägg med jämna och ojämna mellanrum.

 4. Åh vad spännande att det är dags nu, önskar er en magisk resa med många äventyr och härliga möten, kommer att följa er framöver också, ha så underbart, kram

 5. Whoop! Äntligen, höll jag på att skriva. 🙂 Missförstå mig rätt – ser bara så mycket fram emot att få ta del av ert första halvår utomlands med Frankie Boy. Drive safely and enjoy the journey!

 6. Så var det äntligen dags för er att börja er resa söderut. Ägarna följer givetvis er på färden och önskar att ni ska få ha det riktigt härligt. Sist men inte minst, kör försiktigt!

Translate »