Efter regn kommer sol

Efter regn kommer sol

Första dygnet körde vi inte så långt. Inte andra dygnet heller. Åh vilken frihet!

När vi söndags rullade ut från Alingsås visste vi att vi inte skulle köra mer än några mil. Vi hade bestämt träff med en vän (Kristina som driver bloggen tomatsallad.nu) i Åsa.

Så vi körde till Åsa Camping och ställde oss på deras ställplats. Vädret var lite opålitligt så vi fastnade i bilen. Det är ju mysigt också så det gör inget. Varsin god pizza och en flaska gott franskt rödvin. Mycket fina samtal om allt möjligt och valet så klart. Det regnade lite på natten, men det var först på morgonen som det kom starka vindar och mängder med regn. Smattrade på taket, bilen gungade kraftigt av vindarna och det bildades sjöar på ställplatsen. Men sen kom solen och allt är förlåtet 🙂

Igår körde vi till nästa anhalt. Efter ett par timmars jobb drog vi mot Varberg. På Getteröns Marina har de nu lågsäsongspriser och här finns tvättmaskin. Som inte kostar något. Det blev en kort cykeltur ut till andra änden på Getterön efter att vi dragit igång första tvättmaskinen. Vi nöjt av salta vindar, sol och dramatiskt vatten en stund innan vi cyklade tillbaka till marinan för att slänga in en ny omgång i tvättmaskinen.

Eftermiddagen bjöd på sol också, så det blev en stund i solstolen innan middag och digitalt kundmöte.

En härlig mix av arbete, fritid, sol och regn. Vi har det bra!

/Anna

Publicerat:

i:

12 svar till “Efter regn kommer sol”

 1. Måste vara härligt att vara ute nu och känna att man inte behöver jäkta iväg, finns plats på nästa ställe eller måste jag åka vidare för att jaga plats. Ägarna tänker sig att inte lika många husbilar är ute i veckorna då en del börjat arbeta.

  • Ja Vi märker stor skillnad, det är inte alls lika många bilar. I natt stod vi på Getterön och där brukar vara fullt, vi var 4 bilar totalt.

 2. Underbar mix mellan arbete och fritid. Ett hållbart arbetsliv, där man inte blir sönderstressad av alla deadlines, möten och måsten. Och så en riktigt bra arbetsmiljö ovanpå det. Det är inte alla förunnat och jag är så glad för er skull!

  • Exakt sådär! Ja vi är privilegierade på många sätt. Men, många fler kan. Om en är beredd att faktiskt offra något.

   • Just så. Det är många drömmar som skulle kunna uppfyllas eller åtminstone utforskas, om fler vore beredda att testa, istället för att ”tro att det går nog inte”.

    Ni inspirerar!

    • Tack! Ja, att testa är för oss inget farligt. Det är bara att ta nya beslut och ingen skam alls i att ändra sig eller ta nya beslut utifrån ny erfarenhet.

  • Vädret får gärna skifta 🙂 Och sol njuter vi av mycket mer än regn, men när det regnar kurar vi gärna i bobilen.

Translate »