höga kusten

Bilder från en helg i Västernorrland

En fantastisk miljö har vi upplevt i helgen! Se bara – låter bilderna tala för sig!

höga kusten höga kusten höga kusten höga kusten höga kusten höga kusten höga kusten höga kusten höga kusten höga kusten
höga kusten
höga kusten

Publicerat:

i:

18 svar till ”Bilder från en helg i Västernorrland”

 1. Profilbild för Kors och Tvärs

  Jag tror jag var vid Höga Kusten som litet barn, på bilsemester med familjen. Men jag har inga minnen därifrån . Därför är det extra kul att se det nu, då vi själva planerar ett besök där i senare delen av juli.
  Tack för dina fina bilder!
  Kram

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ladda med kameror och batteri, jag skulle kunna sitta och fota hela tiden. Fantastisk miljö verkligen. Avundas er som ska uppleva ännu mer av det! Ser fram emot era bilder 🙂 Vi lär åka tillbaka och då inte vända om utan fortsätta uppåt. Men inte i år. Kram!

 2. Profilbild för FREEDOMtravel

  Vilka härliga bilder! Vackert!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Tack! Fantastiskt motiv är inte så svårt att fota 🙂

 3. Profilbild för Anette Åhnbrink

  Jag får akut hemlängtan när jag ser dina bilder! Även om det var länge sen jag var så långt upp på kusten, föräldrarna bor ju strax utanför Sundsvall, och med en man som är mygghatare får jag inte åka dit när det är som finast…har själv inte så ont av mygg och knott! Men ni kanske klarade er den här helgen? Det är ett speciellt ljus i Norrland, och dina bilder visar just det!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Vi stannade aldrig i Sundsvall, men det såg verkligen fint ut där. Vi slapp myggen, inte en enda hittade mig! Och de älskar mig.. så är tacksam för det. En del av ljuset i bilderna är fejkade, eller förstärkta. Jag älskar ju att redigera bilder så kan sällan låta dem vara helt orörda. Fast det måste ju finnas en antydan till något för att jag ska kunna förstärka det. Och visst upplevde jag det speciella ljuset, glad att lite av det syns i bilderna.

 4. Profilbild för Matts Torebring

  Fantastiskt vackert. Där skulle jag kunna bo, fast utan mygg och den långa mörka vintern.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Jag håller med dig, mörker och mygg förhindrar mina tankar på att bo där. Men att besöka nu innan myggen vaknat var perfekt!

 5. Profilbild för Husisblogg

  Härliga bilder!
  Var med på väg upp dit för några år sedan men Mona ägare vände när de tröttnade på regnet och det skulle bara komma mer och mer regn ju högre upp vi skulle. Då blev det istället Öland där jag fick möta solen.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Det är så härligt att kunna anpassa sig efter det väder man gillar! Hoppas dina ägare låter dig uppleva Höga Kusten, för det är omöjligt att ge rätt känsla med bilder, i alla fall för mig. Jag var lyrisk, har många av vyerna fastetsade på näthinnan. Öland är ju inte fel heller å andra sidan!

 6. Profilbild för Linnea – Lanclin.com

  Blir sååå sugen på att styra Äventyrsbilen mot Höga kusten! Inte helt omöjligt att det blir någon gång 🙂

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Kan så klart varmt rekommendera det! Men undvik myggperioden, en del säger den är en myt andra går inte utanför dörren på kvällarna.

 7. Profilbild för Lucy
  Lucy

  Vilka fantastiska bilder:) Helt underbara, fick mig att vilja ta fram min kamera som jag la undan för några år sen. Tack så mycket för detta.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Tack Lucy! Roligt att du gillar och att du tar fram kameran – ser fram emot att se lite bilder på din blogg.

 8. Profilbild för Helena Roth

  Wow!

  Var utanför Sundsvall för ett par år sedan, och sen ännu en vända något år efter det, och blev alldeles hänförd. Så. Fantastiskt. Vackert. Paradisiskt!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja paradisiskt är verkligen rätt ord. Helt amazing 🙂

 9. Profilbild för Emma
  Emma

  Där skulle man kunna bo hela livet så vackert

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Om det inte vore för myggen… och snön 😉

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
13°
Växlande molnighet
06:2020:38 WEST
SönMånTisOnsTor
22°C / 10°C
22°C / 10°C
22°C / 9°C
23°C / 8°C
25°C / 8°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.