Bilder från en helg i Västernorrland

Bilder från en helg i Västernorrland

En fantastisk miljö har vi upplevt i helgen! Se bara – låter bilderna tala för sig!

höga kusten höga kusten höga kusten höga kusten höga kusten höga kusten höga kusten höga kusten höga kusten höga kusten
höga kusten
höga kusten

Publicerat:

i:

18 svar till “Bilder från en helg i Västernorrland”

 1. Jag tror jag var vid Höga Kusten som litet barn, på bilsemester med familjen. Men jag har inga minnen därifrån . Därför är det extra kul att se det nu, då vi själva planerar ett besök där i senare delen av juli.
  Tack för dina fina bilder!
  Kram

  • Ladda med kameror och batteri, jag skulle kunna sitta och fota hela tiden. Fantastisk miljö verkligen. Avundas er som ska uppleva ännu mer av det! Ser fram emot era bilder 🙂 Vi lär åka tillbaka och då inte vända om utan fortsätta uppåt. Men inte i år. Kram!

 2. Jag får akut hemlängtan när jag ser dina bilder! Även om det var länge sen jag var så långt upp på kusten, föräldrarna bor ju strax utanför Sundsvall, och med en man som är mygghatare får jag inte åka dit när det är som finast…har själv inte så ont av mygg och knott! Men ni kanske klarade er den här helgen? Det är ett speciellt ljus i Norrland, och dina bilder visar just det!

  • Vi stannade aldrig i Sundsvall, men det såg verkligen fint ut där. Vi slapp myggen, inte en enda hittade mig! Och de älskar mig.. så är tacksam för det. En del av ljuset i bilderna är fejkade, eller förstärkta. Jag älskar ju att redigera bilder så kan sällan låta dem vara helt orörda. Fast det måste ju finnas en antydan till något för att jag ska kunna förstärka det. Och visst upplevde jag det speciella ljuset, glad att lite av det syns i bilderna.

  • Jag håller med dig, mörker och mygg förhindrar mina tankar på att bo där. Men att besöka nu innan myggen vaknat var perfekt!

 3. Härliga bilder!
  Var med på väg upp dit för några år sedan men Mona ägare vände när de tröttnade på regnet och det skulle bara komma mer och mer regn ju högre upp vi skulle. Då blev det istället Öland där jag fick möta solen.

  • Det är så härligt att kunna anpassa sig efter det väder man gillar! Hoppas dina ägare låter dig uppleva Höga Kusten, för det är omöjligt att ge rätt känsla med bilder, i alla fall för mig. Jag var lyrisk, har många av vyerna fastetsade på näthinnan. Öland är ju inte fel heller å andra sidan!

  • Kan så klart varmt rekommendera det! Men undvik myggperioden, en del säger den är en myt andra går inte utanför dörren på kvällarna.

 4. Vilka fantastiska bilder:) Helt underbara, fick mig att vilja ta fram min kamera som jag la undan för några år sen. Tack så mycket för detta.

  • Tack Lucy! Roligt att du gillar och att du tar fram kameran – ser fram emot att se lite bilder på din blogg.

 5. Wow!

  Var utanför Sundsvall för ett par år sedan, och sen ännu en vända något år efter det, och blev alldeles hänförd. Så. Fantastiskt. Vackert. Paradisiskt!

Translate »