Blir inte åksjuk i husbilen!

Blir inte åksjuk i husbilen!

När vi har åkt med personbil har jag alltid blivit åksjuk om jag kikat i telefonen för länge eller försökt läsa en bok. Det har varit stört omöjligt. 

Att åka buss har inte varit aktuellt ens att fundera över. För varje gång jag åkt buss, om så bara i 10 minuter, så mår jag illa. Så buss undviker jag med andra ord så gott jag kan.

Personbil funkar fint att åka, om jag ser vägen. Och om jag inte kollar i bok eller karta eller liknande. Jag måste kika på vägen nästan hela tiden.

Men i FrankieBoy blir jag inte åksjuk! Jag sitter och jobbar när Roger kör. Skriver det här inlägget bland annat. Kollar i kartor i telefonen och fokuserar på allt annat möjligt än vägen. Och jag blir inte åksjuk! Sjävklart slänger jag ett öga på vägen emellanåt, men det på rutin och i förebyggande syfte.

Världens bästa husbil och hem!

/Anna

Publicerat:

i:

8 svar till “Blir inte åksjuk i husbilen!”

  1. Va skönt att det fungerar för dej! Åksjuka är verkligen inte roligt…… 🙁
    Jag har en kompis som bli åksjuk för allting, om hon kör för fort i en rondell och till och med när hon åker slalom :p

  2. Vad skönt att det funkar i husbilen! Jag blir också lätt åksjuk och är lite allmänt åkrädd när jag inte har kontroll, därför klr jag hela tiden. Problem solved!

    • Att köra är ett bra sätt att hantera det på, glad det funkar utan, eftersom jag gillar att åka med oxå 🙂

  3. Jag blir inte heller åksjuk i husbilen, skönt! (Men kan bli det i en vanlig personbil). Väldigt bra eftersom jag ofta jobbar vid datorn medan Peter kör! 🙂

Translate »