.. har vi glömt. Igen.

Frustrerande värre att inte kunna slappna av när markisen är ute. De där små tältpinnarna som följer med markisen är inte tillräckligt. Är det vindstilla så visst, men här vid havet kan det komma kastvindar som kan förstöra massor. (Bilden är från när vi stod i Sandhem där det var lugnt att ha markisen utfälld utan stormlinor).

Jag vill boa in mig, vi står på en camping nu när Roger ska bli frisk, här har jag alla möjligheter att skapa en trevlig uteplats under markisen. Men inte utan stormlinorna. När vi kom sattte jag upp allt och njöt under markisen, lite skurar och lite sol. Spelade ingen roll, jag hade det bra där. Men sen kom vindarna och jag vågade inte längre ha markisen utfälld. In med stolar igen och lunch och middag åts inne i bilen 🙁

Vi vill ha varianten med fjädring typ denna som finns på Biltemas för 129,-  – vi ska bara komma till Biltema. Annars får vi beställa på nätet, det går ju också så klart.