Åsa camping

Vi hamnade i Åsa

Åsa Camping har även en ställplats. Den har vi bott på sen i söndags. Det har passat oss perfekt!

Inne på campingen är tomterna små och husbilar, husvagnar och tält står lite på varandra tycker jag. Så när det fanns plats på ställplatsen som ligger utanför campingen ställde vi oss där istället! Det är dessutom några tior billigare.

Vi valde att ställa oss på andra sidan lilla bergsknallen så vi stod med nosen mot stora parkeringen. Men eftersom det inte varit helg har det varit tomt på parkeringen och därmed känns det som vi stått helt själva. För vi har inte haft några grannar heller, mer än första natten. Serviceutrymmena är rena och bra, dusch kostar 5,- för 3 minuter. Läget är ju dessutom sjukt bra, precis vid strand och hav.

Åsa camping

Åsa camping ställplats

Idag lämnar vi Åsa Camping (ja hemsidan är verkligen bedrövlig..) för Roger är mycket bättre och tänker därmed jobba tors-fre. Innan vi lämnar campingen tar vi vägen om fyll/töm avdelningen som ligger inne på campingen. Hoppas vi kommer in med vår bil på de små vägarna där. Men det ordnar sig säkert!

Jag har premiärbadat i havet också, fantastiskt att ha badat innan juni månad ens börjat! Två härliga dopp blev det på denna nästan öde strand (bilden nedan är från morgonen, men det var inte mycket folk ens mitt på dagen).

Jag har suttit och jobbat både ute och inne. Långsamma promenader utmed havet på morgonen och sköna kvällar i husbilen med boken och/eller bloggar. Ja, det blev några bra dagar här i Åsa, där Roger dessutom blivit frisk.

Åsa campings strand

Nu ska vi prata om vart vi ska åka på fredag-söndag! Några förslag? Förresten, på vägen mot Alingsås stannar vi på Biltema för att handla stormlinor till markisen!

Publicerat:

i:

8 svar till ”Vi hamnade i Åsa”

 1. Profilbild för Kors och Tvärs

  Så skönt att Roger är kry igen. Bland det bästa som finns när det är varmt, är att gå direkt på morgonen och ta ett morgondopp. Oftast alldeles ensam. Stilla. Kanske en fågel som sjunger. Simma lite och sedan ta på morgonrocken ock komma tillbaka till husbilen där frukosten väntar och jag kan njuta av varje andetag. En underbar start på dagen! Stormlinor rekommenderas! Själv är jag lite allergisk mot markis så därför har vi ingen längre…
  Kram

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja morgondopp är ljuvligt! Här är en nackdel dock.. stranden. Jag älskar att bada från klippor eller brygga. Markisen är min lifesafer mot solen när jag är för varm och när jag vill jobba ute – sen tycker jag den liksom gör tillvaron mysigare. Har alltid uppskattat att sitta under tak när jag är ute och hemma. Känner likadant med bobilen.

 2. Profilbild för Sofia Hult
  Sofia Hult

  Skönt att han är frisk igen. Måste berömma er blogg också lite grann att det är sällan för svåra ord i texterna. Jag följer er blogg o kollar in flera gånger i veckan.. om ni ska stanna i halland testa apelvikems camping ( tror den hette så) underbart ställe

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja det är skönt att han är på benen igen! Och tack snälla för att du säger vad du gillar med bloggen. Om jag använder ord som är svåra, säg gärna till så ska jag försöka att formulera om mig. Det är mycket värt för mig också att du och alla andra upplever det lättläst. Apelviken har vi hört en del om, blir säkert ett besök där i framtiden.

 3. Profilbild för Matts Torebring

  18-19 år sedan vi var där. Vill minnas att det var en trevlig genomfart i stan, med riktigt trevliga belysningsstolpar.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Trevlig genomfart är helt riktigt! Belysningsstolpar la jag inte märke till, var stark och vacker sol när vi körde igenom 🙂

 4. Profilbild för Anette Åhnbrink

  Åsa camping är en favorit! Även om tömningen ligger lite trångt…men det är perfekt att stå utanför på dom platserna som finns! Bra att mannen blev frisk, havsluften antagligen…

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja tömningen låg verkligen trångt, men det löste sig fint! Inne på campingen skulle jag nog inte vilja stå, den är för trång för min smak.

Vädret

Ourique, PT
14°
Fair
06:1520:44 WEST
MånTisOnsTorFre
29°C / 10°C
33°C / 13°C
34°C / 14°C
34°C / 14°C
33°C / 14°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.