Åsa Camping har även en ställplats. Den har vi bott på sen i söndags. Det har passat oss perfekt!

Inne på campingen är tomterna små och husbilar, husvagnar och tält står lite på varandra tycker jag. Så när det fanns plats på ställplatsen som ligger utanför campingen ställde vi oss där istället! Det är dessutom några tior billigare.

Vi valde att ställa oss på andra sidan lilla bergsknallen så vi stod med nosen mot stora parkeringen. Men eftersom det inte varit helg har det varit tomt på parkeringen och därmed känns det som vi stått helt själva. För vi har inte haft några grannar heller, mer än första natten. Serviceutrymmena är rena och bra, dusch kostar 5,- för 3 minuter. Läget är ju dessutom sjukt bra, precis vid strand och hav.

Åsa camping

Åsa camping ställplats

Idag lämnar vi Åsa Camping (ja hemsidan är verkligen bedrövlig..) för Roger är mycket bättre och tänker därmed jobba tors-fre. Innan vi lämnar campingen tar vi vägen om fyll/töm avdelningen som ligger inne på campingen. Hoppas vi kommer in med vår bil på de små vägarna där. Men det ordnar sig säkert!

Jag har premiärbadat i havet också, fantastiskt att ha badat innan juni månad ens börjat! Två härliga dopp blev det på denna nästan öde strand (bilden nedan är från morgonen, men det var inte mycket folk ens mitt på dagen).

Jag har suttit och jobbat både ute och inne. Långsamma promenader utmed havet på morgonen och sköna kvällar i husbilen med boken och/eller bloggar. Ja, det blev några bra dagar här i Åsa, där Roger dessutom blivit frisk.

Åsa campings strand

Nu ska vi prata om vart vi ska åka på fredag-söndag! Några förslag? Förresten, på vägen mot Alingsås stannar vi på Biltema för att handla stormlinor till markisen!