Det går att bli ”månadens boplats” två gånger

Det går att bli ”månadens boplats” två gånger

Vi har utsett december månads bästa boplats. Det blev en favorit i repris faktiskt.

Tre boplatser har vi bott på i december, Camper Area M&H El Rincon (Rincon de la Victoria, ES), Puerto Caleta (Torre del Mar, ES) samt Motorhomes Tropic Area (Castell de Ferro, ES).

bästa boplatsen decemberfCamper Area M&H El Rincon vann november månads bästa boplats och vinner även december månad. Det är en grymt trevlig ställplats och det är inte lätt för de andra enklare ställplatserna att vinna över den.

Både Caleta Hamn och Tropic area är helt ok. Platser vi stannar på igen om vi har vägarna förbi. Men de är inte som Rincon. Det går inte riktigt att sätta fingret på, men det är något väldigt speciellt där. Du kan alltid läsa om vad vi tycker om varje boplats på våra kartor. Här hittar du den över Spaniens boplatser.

Så det blev Camper Area M&H El Rincon som vann vår lilla utmärkelse igen! Congrats to Cathy och Fernando who are doing a fabulous job!

Återanvänt bilden från ett tidigare inlägg, om livet på en ställplats.

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

10 svar till “Det går att bli ”månadens boplats” två gånger”

  1. Visst är det så att på vissa platser trivs man bara. Ibland går det inte att sätta fingret på vad det är som gör att en plats blir extra trivsam.
    Vi hoppas få använda er karta över ställplatser framöver (just nu två månaders jobb kvar)….

    • Ja och det är så skönt att vi kan få bestämma var vi vill stå. Varje natt. Lyxigt minsann. Hoppas också vår karta kan vara er till hjälp om två månader. Hojta om våra vägar korsas!

    • Jasså minsann! Ja vi ska ju dit igen oxå och hämta leverans, men räknar inte med att det finns ledig plats då.

Translate »