izettle

Du har väl inte missat iZettle?

iZettle är ett svenskt företag som startade för fyra år sedan (2010) och nu har över 150 anställda placerade i sex olika städer i världen. iZettle startades för att ge människor enkla verktyg som låter fler ta kort – när som helst och var som helst. 

Jag tror att iZettle har lyckats marknadsföra sig väldigt väl och det finns nog inte så många som inte redan känner till iZettle, men känner att jag verkligen vill försäkra mig om att Webbtantens läsare inte missat iZettle.

Väldigt snart efter att de startat verksamheten hängde jag på och vi använde tjänsten i vårt glasmästeri. Perfekt att med mobilen kunna ta betalt när man är ute hos kunden och genomfört jobb. I mitt nuvarande företag, VimleWebb, använder jag också tjänsten när jag t.ex. håller WordPress workshops.

Tjänsten har utvecklats en hel del sedan den först kom och jag ska försöka summera det som jag tycker är fantastiskt med iZettle.

Ta betalt när och var som helst

Genom appen kan jag när som helst ta betalt. Även utan kortläsare kan jag ta betalt, behöver då slå in kortsiffrorna. Men om man inte har många betalningar att göra på ett och samma ställe är det inget problem tycker jag.

Kortläsare för många betalningar

Koppla terminalen till telefonen, koppla upp den med bluetooth och ta betalt. Tidigare satte man kortläsaren i telefonen och då var man beroende på telefonens anslutning. Ny kortläsare för varje telefon blev dyrt. Nu är det löst med bluetooth koppling istället. Här kan du se en lista på vilka enheter som funkar med iZettle.

Registrera kontantbetalning

Underbart att jag kan registrera och skicka kvitto för kontantbetalning, då är det ingen risk att jag missar att bokföra de kontanta betalningarna också och kunden får kvittot direkt.

Betalar bara för tjänsten när den används

Kostnaden är lägre ju mer man använder tjänsten och man betalar bara när man använder den. Inga månadsavgifter eller andra kostnader som tillkommer. Det blir ett par procent (max 2,75%) i kostnad, men man slipper ju risken med obetalda fakturor och hanteringen av kontanter.

Förinlagda produkter

Man kan underlätta försäljningen genom att lägga in alla produkter i sin profil innan. Då är det lätt att välja produkt och antal och ta betalt utan att behöva räkna ut beloppet.

Flera personer sälja för samma företag

Man kan vara flera stycken som säljer för samma företag/förening vid samma tillfälle, ex. lottförsäljning eller vid ett marknadsstånd.

Kassaregister

Som tilläggstjänst kan du få kassaregister till din iZettle!

Självklart finns massor av andra fina funktioner som du har glädje av. Och om du mot förmodan inte har upptäckt iZettle och behöver ta betalt här och där så rekommenderar jag dig att kika in på iZettle.com

 

Publicerat:

i:

Ett svar till ”Du har väl inte missat iZettle?”

  1. Profilbild för matte
    matte

    Izettle är precis som bankerna SVINDYRA.Det är inget revolutionerande med andra ord att vi får betala högre priser när folk är idioter och betalar med kort. Betala alltid kontant och skapa mer jobb i sverige(bankkontor,bankomatbyggare,väktare,stål,bilar och alla annan infrastrukturpersonal som vi får betala a-kassa för idag pga den svindyra kortbetalningen)

Senaste inläggen

Väderprognos

Ourique, PT
13°
Mestadels molnigt
07:1218:19 WET
LörSönMånTisOns
15°C / 8°C
16°C / 9°C
13°C / 5°C
15°C / 4°C
17°C / 8°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.