Kameran (läs bildströmmen) är full av bilder från vackra vyer, byar och andra platser vi besökt i Nederländerna. 

Jag kommer garanterat använda bloggen som dagbok och jag vill ha dessa bilder med, även om byarna inte fått eget inlägg, så här kommer en salig blandning av bilder.

På Instagram lägger vi ut en hel del bilder, så gillar du att kika på bilder kanske du vill hänga med oss där också. Anna heter @webbtanten och Roger @roger_on_wheels för där finns nya bilder varje dag.

Gouda

Ett självklart stopp för oss ostälskare. Blev inget inhandlat dock, det var dyrare än hemma! Och vi hade ju redan köpt på oss god ost i Edam, så behovet var inte så stort. Men ett mycket trevligt stopp, återvänder gärna!

gouda

gouda

Dordrecht

Den här staden är för stor för oss. Svår att greppa för ett kort stopp, kanske växer om en spenderar mer tid där. Tid vi inte ville lägga, eftersom vi inte blev förälskade vid första ögonkastet. Och så var det för kallt. Men lite fint var det så klart!

dordrechtDen stora kyrkan i Dordrecht, på vägen dit stoppade polisen mig för jag råkade visst tolka cykelskyltarna fel. Han förstod dåligt med engelska och i hans tolkning var jag obstinat, när jag bara försökte ursäkta mig. Han skakade på huvudet och lät mig cykla vidare.

dordrecht

dordrecht

dordrecht
Utsikt från den gratis ställplats vi stod på.

Willemstad

En fantastiskt by (ser ut som en stjärna på kartan!). Hit återvänder vi gärna, tack för detta tipset M/S Wilma!

willemstad

willemstad

willemstad

Oosterkapelle

Kvigor/tjurar vid stranden i Oostkapelle

Kärleken till havet och vidderna personifierad

ons-buiten

Nu har vi lämnat Nederländerna och jag hoppas på massor av härliga byar och vyer här i Frankrike!

/Anna