Vera

Pingisbord & bodyboarding

Fem snabba idag är lite smått och gott om väder, lek, jobb och vänner. 

1. Saknar pingisbord

På flera boplatser som vi stått på har det till vår glädje funnits pingisbord. Vi har egna racketar och bollar med oss och tycker det är en härlig aktivitet. Vi saknar det. Har inte spelat pingis sen vi var i Benidorm, så snart får vi leta upp en strand där det står ett bord (som det gör i Rincon t.ex.) eller ta in på en boplats där vi vet att det finns pingisbord.

2. Hängt med vänner

Vi swischade förbi Málagaområdet, men stannade i Torre de Mar för att krama Anette & Göran. Där kunde vi också äntligen få träffa Husbilen Frannys besättning, Marguerite & Kjell. Innan vi kom dit stod vi några dagar i Vera där vi fick besök av Jari & Cia. Och i Tarifa står ju Finn & Tone plus att Mikael och Annika (samt Posten!) kom hit igår.

Posten
Posten är vår favorithundkompis!

3. Bodyboarding

Bodyboarding är en kul och jobbig vattensport som ger en hel del kallsupar. Som med alla vågsporter krävs det att en tar vågen på rätt sätt, vilket vi inte kan. Än. Vi kommer prova igen!

4. Mycket jobb

Kommande månaden är det rätt mycket jobb som ska göras. Så inte nog med att vi vill ha tillgång till ett pingisbord, vi vill också försöka hitta en bra boplats där vi kan kombinera jobbet med havet på bästa sätt. Funkar så klart fint att rulla till olika ställen också, men då jobbet kommer ta en del tid i anspråk är det bra att vara lite mer stationerad. Vi får se hur det blir!

5. Vädret

Meteorologerna kan inte bestämma sig för vilket väder de vill ge oss i prognosen. De ändrar sig hela tiden. Vi har inte haft mer än några droppar regn sen vi kom hit till Tarifa, och när jag skriver detta så är prognosen att det ska börja regna idag.

Fem snabba är reflektioner, tankar och händelser i det lilla. Saker vi inte skriver ett helt blogginlägg om, men som vi ändå vill berätta. En ny och återkommande rubriksättning, klicka på kategorin ”Fem snabba” överst i inlägget om du vill läsa tidigare inlägg.

PS. Har du en husbilsblogg? Du vet väl att vi har en länksida där vi gärna länkar till dig?

Översta bilden är utsikt över odlingar i Vera.

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

2 svar till ”Pingisbord & bodyboarding”

 1. Profilbild för finnsummetone

  Så bra at dere har fått litt ut av oppholdet her i Tarifa også, og moro at vi har gitt dere inspirasjon til å prøve bodyboarding flere ganger 🙂

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja det är härligt att vara här och ha fått en smak på andra aktiviteter. Tack igen!

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
13°
Mestadels molnigt
06:5020:13 WEST
SönMånTisOnsTor
24°C / 12°C
26°C / 9°C
24°C / 8°C
25°C / 9°C
21°C / 8°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.