Förändringens vindar blåser igen

Förändringens vindar blåser igen

Lästid: < 1 minuter

Jag, Roger, har funderat ett tag på vad jag ska göra i framtiden. Har arbetat som glasmästare i så gott som hela mitt yrkesliv och vill göra något annat. 

Semester och distans till jobb leder nästan alltid till att vi tar upp gamla trådar och väver vidare. Processar. Landar i nya beslut.

Provade på apputveckling för några år sedan, men det var inte min grej att programmera, trots att jag gick ut med godkänt från utbildningen. Sökte ett antal jobb efter den utbildningen med olika arbetsuppgifter, men det var ingen som ville ha en glasmästare till att köra truck eller jobba i produktion. Så jag hamnade återigen på ett glasmästeri. Där har jag nu varit i fyra år och har hela tiden känt att jag inte är på rätt plats.

Nu har jag landat

Jag ska bli digital nomad på heltid ihop med Anna och ska jobba på VimleWebb med henne. Vi har arbetat ihop tidigare, när jag drev eget glasmästeri, och den tiden är en av de bästa i våra liv. Så att arbeta ihop är något vi strävat efter länge. Nu kan vi genomföra det!

Efter två månader i husbilen känner vi att detta känns riktigt bra. Det här är vårt liv ett tag framöver och under den obestämda tiden kommer vi klara oss galant på inkomsterna från VimleWebb.

Att hitta nya vyer tillsammans med den jag älskar, samtidigt som vi också jobbar ihop, det kommer att bli toppen.

/Roger

Publicerat:

i:

16 svar till “Förändringens vindar blåser igen”

  1. Hej Anna! Såg en länk till bloggen på din facebook, har läst ikapp mig på bloggen. Vilket underbart beslut ni har tagit, det ska bli kul att följa er resa. Kikade in på ditt instagram och ser att ni befinner er i Blekinge, fick ”hemlängtan” dit nu 🙂 Kram Kickan

    • Hej! Tänkte faktiskt på dig när vi kom in i Blekinge 🙂 Kul att du hänger med på resan. Kram!

  2. Ser fram emot din resa. Verkligen en blogg jag fastnat för ? Va kul att du vart glasmästare 🙂

    • Roger är ff glasmästare, jag var hantlangare, kundmottagare och administratör i vårt glasmästeri.

Translate »