Här är mitt Twitter

Här är mitt Twitter

Att jag är väldigt aktiv på Twitter är ingen nyhet. Jag har skrivit över 30 000 tweets och följer närmare 800 personer. Ibland får jag frågan om vad jag gör där, vad man pratar om.

Här är mitt liv – idag – på Twitter

Myser med vännerna i flödet under tiden jag äter frukost och checkar av mitt RSS-flöde. Idag avhandlade vi huruvida jag skulle krama ur glaset för att få de sista dropparna av min smoothie eller inte samt att det var ett smart drag att flytta träningstiden så jag inte behöver riskera att möta sopbilen på våra smala skogsvägar. Blev även läskad av Jessica som åt plommon- & valnötssylt, låter riktigt smaskigt.

Jag bjöd Kristina att komma hit ett par dagar för att få lugn och ro till sitt skrivande, vi får se när vi hittar datum som fungerar för oss båda.

En vän och entreprenör i bygden har i dagarna börjat twittra och jag har försökt få några nya följare till henne så hon kommer igång.

Pratade en sväng med Hannah angående hennes långa löprunda, alltid roligt och inspirerande att höra om andras löpning. Vi var sjuka samtidigt nyligen och nu är vi i full fart igen med vår träning, extra roligt att följa upp!

På förmiddagen fick jag en tweet om att jag fått mail, skulle lägga upp en logotype på WebCoast-sajten om en ny silversponsor. WebCoast är en sajt och ett event jag arbetar helt ideellt med.

Under lunchen retweetade jag en del, hade inte mycket att säga men såg att andra hade en del bra tweets därute som jag gärna vidarebefordrade till mina följare. En hel del jobbannonser och lägenhetssökande var det idag. Jag måste bli bättre på att retweeta – tränar på det!

När jag spelat in sista föreläsningen för i år till distanseleverna på Högskolan i Borås, twittrade jag ut det så klart. En tjej från pedagogen ville ha tillgång till dem, men jag hänvisade henne vidare till kursansvarig, som också finns på Twitter.

Senare på eftermiddagen blev jag frustrerad över hur UPS agerat kring en leverans som skulle skett till mig idag, det resulterade i irriterade tweets som besvarades av flera med fina lugnande ord och med frågetecken kring vad som hänt. En diskussion som pågick ett bra tag.

Lovade Görel att jag skulle klappa mina #gladagrisar från henne innan jag gick ut för att natta mina minigrisar

Såg att Jocke skrev att Vetenskapens Värld skulle vara intressant idag, eftersom jag vet att han jobbar med Internet så blev jag nyfiken. Tack för tipset, hela programmet var intressant!

Hjälpte min vän med att göra hennes profilbild i mindre storlek så hon kunde ladda upp den som avatar på Twitter.

Senare på kvällen pratade jag julkakor med Donna och Marie, funderar vidare kring vad jag ska baka för några i år.

Idag var det blandad kompott på innehållet, men faktiskt inte mycket jobbrelaterat. Det är det som gör Twitter så härligt tycker jag – jag är den jag är och jag är ju inte bara en som arbetar.

Publicerat:

i:

6 svar till ”Här är mitt Twitter”

 1. Profilbild för Eva

  Nu är ju tjatiga jag här och frågar om länkar igen.
  Vore trevligt med länkar till de du twittrat med så kanske jag kan hitta några nya roliga till mitt eget flöde.
  Finns ju plugin som fixar länk till twitter automatiskt när man skriver användarnamnet 😉

  1. Profilbild för vimleanna
   vimleanna

   Jag valde faktiskt medvetet att inte länka till de jag nämde. Ibland är det kul att prata mer allmänt. Men tipsar dig gärna på twittrare att följa! Vad heter det pluginet du nämner? Kan vara bra att ha i ett annat sammanhang!

 2. Profilbild för Eva
  Eva

  QuickTwitterlink som du hittar här https://www.karamell.net/quicktwitterlink/
  Väldigt enkelt och smidigt att använda.

  1. Profilbild för vimleanna
   vimleanna

   Tack Eva!

 3. Profilbild för kristina

  Intressant text och bra info om hur Twitter kan användas. Jag ser fram emot hälsa på och träffa grisarna! Ska kolla kalendern när vi är på samma plats igen!

  1. Profilbild för vimleanna
   vimleanna

   Jag ser fram emot ditt besök Kristina!

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
13°
Fair
06:4820:14 WEST
MånTisOnsTorFre
26°C / 9°C
25°C / 8°C
25°C / 9°C
23°C / 9°C
20°C / 9°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.