fodelsedag-1-april

Hipp hipp hurra, idag har jag levt i 50 år!

Idag fyller jag 50 år! Hipp hipp hurra för mig! 💃🏽😎

Att bli äldre är verkligen en ynnest. Alternativet är definitivt inte bättre. Jag har siktet inställt på att bli minst 100 år (min farmor blev 94 och min mormor 105).

Jag gläds åt varje rynka (men kanske inte åt varje kilo..) och ser dem som spår från mina erfarenhet i livet. Min kropp och jag har hängt ihop i 50 år och vi har stått pall för svåra sorger och vi har upplevt så mycket glädje. Livet har så mycket kvar att ge. Mina val fortsätter att vara aktiva och jag drömmer fortfarande om att äga ett litet lyxhotell i en europeisk småstad en vacker dag. Vad vore livet utan drömmar!

Jag hejar på livet och jag hälsar min 50-års dag varmt välkommen!

Jag är ett aprilskämt minsann

När jag var barn och familjen kom för att sjunga vid min säng på morgonen kunde jag ligga och ”gråta” eller så hade jag gömt mig. Allt för att få glädjen att ropa ”April, april”!

1 april är ett bra datum att fylla år! Även om vädret kan vara ett riktigt aprilväder så är det i alla fall på våren. Naturen har börjat bli grön, många blommor har slagit ut och visar världen i en färggladare nyans. Med våren kommer alltid ljuset, förväntningarna och glädjen.

Ville både ha fest och resa

Ikväll är det fest på Soho hotell i London. Många av mina vänner har valt att följa med och fira mig i London. Jag är så innerligt tacksam för det! Jag hoppas och tror det blir många fina minnen skapade ikväll.

Jag & Roger stannar kvar i totalt 6 nätter för att fortsätta utforska allt London har att erbjuda, efter att vännerna åkt hem. Landar. Njuter.

Genom att anordna den här festen i London så fick jag både ha en fest och resa iväg! Det passar mig alldeles perfekt. Och eftersom jag inte gör som alla andra utan jag gör som jag själv vill så blev det så här jag firar min 50-års dag. Precis som jag vill!

Varför London?

Förra året var jag tre gånger i London; välkomnade 2016, firade dotters 25-års dag och gjorde en inspektionsresa inför den här resan. Ändå är jag inte trött på London!

Det finns så otroligt mycket med London jag gillar: folket, pulsen, gröna ytorna, språket, det gamla (som samtidigt retar gallfeber på mig ibland), det moderna, variationerna, kontrasterna, applebutiken på Regent Street…

Födelsedagspresenten till mig själv då?

Man kan ju tycka att Londonresan vore tillräckligt. Men nädå, jag köpte en födelsedagspresent till mig själv för ett tag sedan. Det är en tavla av Stina Wollter. När jag ser den så tänker jag alltid att jag duger. Som jag är. Hela tiden. Det spelar ingen roll hur jag ser ut, hur jag är som person, vad mina drömmar är eller vilka kläder jag bär. Jag duger. Alltid. Tack Stina för hjälpen att tänka så. Bättre present kan jag inte ge mig själv!

Du duger också! Alltid!

Jag kommer självklart blogga om London. Men du kan alltid hänga hänga med på Instagram 🙂

anna-50-ar

 

 

 

Publicerat:

i:

6 svar till ”Hipp hipp hurra, idag har jag levt i 50 år!”

 1. Profilbild för Ingela

  Men härligt Anna! Livet bara bättre efter 50. Ha en riktigt fin födelsedag i London. Good choice.

  1. Profilbild för anna
   anna

   Tack! Haft en fantastisk födelsedag!

 2. Profilbild för Maria Gustafsson

  Och vilken fest sedan! Wow! 🙂

  Tack för en amazing festupplevelse i riktigt gott sällskap!

  Så fint att hålla tal till oss gäster, det var överraskande och mycket uppskattat.

  Kram Maria och Janne

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Tack för att ni var med!

 3. […] jag är motivet) visar den enorma glädjen jag kände när jag samlat mina mina nära och bjöd på 50-års kalas i […]

 4. […] så ofta vi kan. T.ex. firade vi nyår där för ett par år sedan. Men senast när vi var där firade vi min 50-års dag och spenderade en hel vecka i staden. Vi bodde på lyxhotellet Soho Hotel som ingår i kedjan […]

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
22°
Molnigt
06:5120:12 WEST
LörSönMånTisOns
23°C / 11°C
24°C / 12°C
26°C / 9°C
24°C / 8°C
25°C / 9°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.