Hur kan jag hjälpa till?

Jag besöker så många bloggar och jag ser att flera av dem skulle behöva lite omtanke och omvårdnad. Det hjälper jag dig gärna med!

Jag har jobbat med webb i många år och jag går i förtidspension vid årsskiftet. Min arbetsbelastning har redan nästan i princip försvunnit och det är fantastiskt, precis så som jag vill ha det.

Men när jag ser att det är tekniska problem på bloggar så skulle jag så gärna vilja lösa det. Det kan vara en bild som flyter ut på fel ställen, en header som är suddig, typsnitt som är oläsligt, dåliga kontraster eller något annat.

Det skulle jag mer än gärna hjälpa till med, utan kostnad. Nu är jag mest bevandrad i WordPress, men jag kan säkert hjälpa till även med andra plattformar.

Kanske du inte ens själv ser att det finns problem, fråga mig i så fall så kan jag ge dig min syn på vad som kan förbättras.

Har du sett TV-serien New Amsterdam? Där säger de hela tiden ”How can I help?”, för de vill verkligen fokusera på att hjälpa, inte på att tjäna pengar. Och det är så jag menar. Jag vill verkligen gärna hjälpa till. Jag vill att dina läsare ska uppleva din blogg så som du vill att de ska uppleva den.

Och kan jag samtidigt lära dig något nytt och göra dig mer trygg i ditt bloggande så är det en stor bonus för mig!

Små justeringar, enkla fix och rådgivning, det gör jag mer än gärna gratis. Så skicka ett mejl om du vill starta dialogen kring att snygga till din blogg lite grann.

Skicka ett mejl till kontakt@anna-forsberg.se om du vill ha lite hjälp eller kanske bara rådgivning.

Ja, flaskborsten blommar igen!

Publicerat:

i:

32 svar till ”Hur kan jag hjälpa till?”

 1. Profilbild för Hanneles bokparadis

  Låter trevligt! Personligen frågar jag barnen 🙂 Tänker ofta att nu gäller det att hänga med, man kan inte göra någonting utan att kunna beställa tid på VårdCentralen, beställa biobiljetter, betala räkningar, allt med mobil eller dator.

 2. Profilbild för LillaSyster

  Ååå så schysst av dig att dela med av din kunskap=)
  Ha en bra måndag, här känns det som om regnet hänger i luften. Hoppas bara att det kommer i lagom takt OM det nu kommer.

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Tycker världen blir bättre om vi är lite schyssta mot varandra! Hoppas ni får lite regn.. om ni inte redan fått tillräckligt.

 3. Profilbild för Mamma C

  Så snällt att hjälpa till med din kunskap om det behövs.
  Själv så har jag gubben till hjälp om det strular till sig hos mig.
  Ha en ny bra vecka.
  Carin

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Bra med såna gubbar, men nu vet du om han skulle behöva lite assistans, detsamma!

 4. Profilbild för Ingrid

  Så trevligt att du ställer upp om det strular till sig. Det ska jag komma ihåg!
  Glad måndag!
  /Ingrid

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Gissar du har bra koll själv, men jag finns här om du behöver stöd!

 5. Profilbild för Marianne

  Generöst erbjudande du ger, jag har förstått att du även tycker om att fixa med design.
  När jag läste började jag genast fundera på hur min egen ”dagbok” ser ut, det är lätt att bli hemmablind, jag kan inget om datorer och har försökt lägga upp olika foton som headers, och har blivit erbjuden hjälp från ett par håll tidigare, men det har bara varit ord utan mening. Jag har även försökt flytta min blogg till WP, men det misslyckades också, jag är helt kass på tekniken 🙂
  Flaskborstens blommor är gulliga som små nystan 🙂
  Ha en fin dag,
  kram

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Jag skickar dig ett mejl Marianne 🙂

 6. Profilbild för Anita Bergglund

  Är det sant!! Jag som tänkt fråga men inte vågat. Är så trött på hur min blogg ser ut och har försökt otaliga gånger med olika nya WordPress Teman men antingen så behärskar jag dem inte eller så förlorar jag tålamodet. Ett väldigt generöst erbjudande av dig måste jag säga. Har förstått att du kan och förstår tekniken och vet en hel del om design. Det syns på hur du själv byggt din blogg.

  Glad måndag! Själv blev jag plötsligt väldigt glad 😁

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Ja det är sant 🙂 Jag skickar dig ett mejl Anita!

 7. Profilbild för bmlarsreseblogg
  bmlarsreseblogg

  Hej gulliga dej!
  Vi har ju hintat lite om att lägga över bloggen på WordPress och i så fall behöver vi säkert en del hjälp. Det känns som om det vore ett bra höst-vinterjobb och inget vi vill pyssla med innan vår längre resa nu framöver. Vi hörs av för lite proffshjälp har vi vett nog att inte tacka nej till.
  Ha det fortsatt fint i värmen! Här har det ösregnat idag så gästande barnbarn och jag har bakat matbröd.

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Vi hörs i höst, självfallet hjälper jag er om ni vill! Mums för eget matbröd!

 8. Profilbild för Ibod11 - Ingrid

  Vad snällt att du erbjuder dig 😀 Jag är så tråkig att jag låter min blogg se ut på samma sätt år efter år. Jag förändrar lite i bakgrunden men låter min ren och oviksfjällen vara kvar som header. Gillar man något så blir det lätt så. Men om du ser att något ser ut att behöva åtgärdas får du jättegärna säga till. Men inte bara för att den är trist för det får den vara 😀

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Jag tycker inte din blogg är tråkig. Men vi kan ju fixa till sidfoten tycker jag. Så den är tekniskt bättre. Jag skickar dig ett mejl!

 9. Profilbild för Znogge

  Vilket generöst erbjudande av dig. Kanske blir det så att du får fullt upp 😉

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Nä det tror jag inte, men tänker mina läsare kan veta att det är ok att fråga om hjälp och att veta att jag tycker det är roligt att hjälpa.

 10. Profilbild för Carita

  Ja, jag ser ju inte hur min blogg ser ut i en telefon, på en surfplatta osv.
  För mig är det kanske inte helt egalt men jag har inte så mycket tid att sätta ner på finesser, så det som jag själv ser på bärbar dator och större stationär bordsdator duger för mig.
  Men ändå bra att veta att du gärna hjälper till vid behov!

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Såklart jag hjälper till om du vill ha min hjälp! Ha en fin kväll!

 11. Profilbild för Susjos

  Fint att du kan hjälpa till 😉

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Jag gör så gott jag kan!

 12. Profilbild för Susie på Stjärnarve...

  Jag föll för någons reklam om WordPress för några år sen, men tröttnade för jag tyckte det var krångligt plus att jag missade kontakt med mina tidigare bloggvänner!
  Du har redan fått en massa förfrågningar om hjälp, så jag får nog nöja mig med det jag har – även om det vore kul att få lite tips!
  KRAM – Susie

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Självfallet hjälper jag gärna dig också Susie! Jag skickar dig ett mejl.

 13. Profilbild för Äventyret Framtiden

  Du är en sann bloggvän du Anna, som delar med dig av din kunskap och din erfarenhet. Jag känner att jag behöver ändra på min blogg men har inte orkat med…är dock på Blogger och trivs rätt bra där sedan många år men har foten lite inne i WordPress för att kunna kommentera hos bloggvänner. Lägger dig bakom örat…mitt i allt så hör jag av mig, när jag själv vet vad jag vill och hur jag vill.
  Kram!

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Jag tänker vi alla bör vara schyssta, och gärna dela med oss av vad vi kan. Jag utvecklas av andras vänlighet. Gör gärna detsamma. Jag kikar gärna på din blogg, även om den är på Blogger, jag lär mig snabbt hur de olika publiceringsverktygen fungerar. Så vill du att jag tittar på något så fråga bara. Precis-matat-katterna-kram

 14. Profilbild för Solan
  Solan

  Hej Anna, läser gärna bloggar (helst husbilsditon) men inte intresserad av en egen.
  Däremot uppskattar jag ditt erbjudande att fixa till formen åt andra bloggare.
  Jag tycker du är en himla bra formgivare. Själv en f d ad…
  Plaska nu på i er läckra pool och mys med katterna.
  😊💦🐾 Hälsninger Solan

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Hej, kul att se dig här igen Solan! Tänker att många bloggare gör det för att det är kul och kanske inte har så mkt kunskap, tid eller pengar att lägga på bloggen. Att vara snäll tycker jag om. Vad roligt du gillar mitt formgivande! Det gör vi, tack!

 15. Profilbild för Paula Merio

  Det var schysst Anna! Min dotter är min hjälpreda, hon reder ut det mesta men hennes tid är ibland också dyrbar. Jag brukar vänta länge med att be om hjälp. Nu har hon lagt ner sin egen blogg efter många år, sorgligt nog, o då är hon inte längre så inne i wordpress-världen. Jag kanske tar ditt fina erbjudande på orden om något strular som jag inte kan lösa. Tack på förhand!

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Gör det – bara hör av dig!

 16. Profilbild för Lillan Kind

  Jättesnällt av dig att erbjuda din hjälp, och mig har du ju redan hjälpt med bloggkrångel. Jag vet att det finns mer att göra t ex med utseendet, så jag kanske hör av mig igen 🙂 Just nu sitter jag på ett plan och ska stuva undan telefonen nu.

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Hör du av dig när du kan. Spännande med en resa, blir nyfiken på vart den går, men det visar sig säkert på bloggen framöver 🙂

Vädret

Ourique, PT
18°
Växlande molnighet
06:1820:40 WEST
OnsTorFreLörSön
24°C / 8°C
27°C / 9°C
29°C / 10°C
29°C / 12°C
30°C / 12°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.