Lägenheten är nästan tom. Vi har sålt nästan allt nu och det enda vi gör är att vänta. Och då läser jag mycket. Bland annat andra bloggar.

Att vänta är inte roligt. Särskilt inte när man vet att FrankieBoy står i Hyssna och väntar på oss. Vi har bestämt att hämta den efter påsk, då är vår privata ställplats här i Alingsås förberedd och inga vinterdäck behövs, hoppas vi.

Här hämtar jag inspiration och eldar på min längtan just nu:

Husbilsbloggar

Det finns många husbilsbloggar och jag följer nog de flesta via Bloglovin. Och jag letar efter nya hela tiden. Jag återkommer nog med fler tips längre fram när jag hittat fler juveler 🙂

Freedom Travel

Det var Helena & Peter som fick oss att förstå att man faktiskt kan bo i en husbil. Även om de bor i en husbåt så har de gjort långa resor med husbil och de har skrivit massor av bra blogginlägg om det. Bloggen handlar om resor, så är du intresserad av annat än bara husbil & husbåt har du ändå mycket att läsa där.

Husbil Kors & Tvärs

Anette och hennes man är på väg att spendera mer tid i sin husbil som de haft länge. De slutar jobba i sommar och kommer resa mer. Anette är den första personen i husbilskretsar som jag fick lite närmare kontakt med. Ska bli roligt att följas åt både på vägar och i bloggarna.

M/F Solsken

Marianne och Knut-Erik är nya bekantskaper som nu befinner sig i Europa på sin första långresa med husbilen. När de kommer hem i vår kommer de göra samma sak som oss. Sälja allt och flytta in i bilen.

Våra husbilsresor

Nilla och Micke bloggar om både sina husbilsresor och andra resor i världen. De bor inte i husbilen, men de använder den mycket. Tips på ställplatser och sevärdheter samt en och annan rolig video.

Facebook-grupper

Det finns en hel del olika Facebookgrupper för husbilsintresserade. Men tonen är ganska hård i de flesta. Som nybörjare kände jag att det inte uppskattades med ”dumma” frågor.

Vi som bor på hjul

Jag tröttnade, så startade denna gruppen som nu är över 400 medlemmar. Både personer som redan bor på hjul, men också många som är nyfikna på livsstilen. En härlig grupp med mängder av inspiration och tips!

Frankiakompisar

Eftersom det är en Frankia vi köpt så tycker vi gruppen för oss som äger en Frankia passar utmärkt. Där handlar det mycket om bilarna, hur man löser olika saker och förslag på utrustning t.ex. Dessutom anordnas träffar.

Kommentera gärna här med länk till din blogg! Mer inspiration önskas!

/Anna