De där fraserna har jag använt så mycket! Inte längre, men tidigare i mitt liv. Numera gör jag oftast slag i saken direkt, eller åtminstone planerar in det.

För mig har det varit avgörande att sluta vänta på rätt tillfälle eller att något annat måste göras. eller hända. Hade jag fortsatt med det hade jag inte varit varken den jag är eller där jag är i dag.

Det kan vara mentala blockeringar, väntan på att någon annan ska göra något eller att jag själv ska göra något. Men jag har slutat vänta. För tänk om det inte blir gjort, då har jag ju väntat och skjutit upp mitt livs framfart helt i onödan.

När jag häromdagen arbetade om en av mina kunders sajter dök nedan citat upp på en av sidorna. Blir så glad när jag kan läsa min tankar i andras ord. Det var ju exakt så där det var för mig. Jag insåg till slut att allt som händer är en del av mitt liv och det finns inget att vänta på. Bara att köra på och ta aktiva beslut, det ena efter det andra. Så många jag vill.

Länge hade jag tyckt att livet var på väg att börja – det verkliga livet. Men det fanns alltid något hinder i vägen, något som måste stökas undan först, något oavslutat, en uppgift att fullgöra, en skuld att betala. Sedan skulle livet börja. Till sist dagades det för mig att dessa hinder var mitt liv.

Father Alfred d´Souza

Googlade på Father Alfred d´Souza och hittade ytterligare ett citat, på engelska, som passar mig och mina livsval alldeles förträffligt!

Happiness is a journey, not a destination. Dance as though no one is watching you. Love as though you have never been hurt before. Sing as though no one can hear you. Live as though heaven is on earth.

Finns det några välkända citat som du känner lika gärna kunde vara uttalade av dig?

Bilden är nya kottar på väg i vår superhäftiga tall (som arboristerna inte sett förut och inte kunde namnge).