Jo men visst var vi i Hjo

Jo men visst var vi i Hjo

Regnet skulle komma, oavsett vart vi ställde FrankieBoy. Så det gällde att göra det bästa av situationen. 

Inte för att regn på något sätt är illa, det behövs ju verkligen i markerna och en kan ju få gjort en massa saker i bilen. Men. Vi hade ett tag försökt planera ihop att få träffa våra vänner Anette och Göran som skriver på bloggen Kors & Tvärs, och nu blev det tillfälle.

Vi drog till Hjo, vi från Västkusten och de från sitt håll på andra sidan Vättern. Hittade ställplatsen Stampens Kvarn och slog rot ett par nätter. Vi har cyklat, utforskat Hjo, pratat, skrattat och mest av allt har vi spelat Carcassone tillsammans! Så otroligt roligt!

Hjo

Hjo är riktigt mysigt

Som vanligt är samhällen vid vatten något vi dras till. Och Hjo ligger otroligt fint vid Vättern. Gamla hus, kullerstensgator, strandpromenad (lite för kort och inte utmed hela staden dessvärre) och väldigt god härgjord glass! Vattnet är så otroligt klart också, hade gärna badat, men mitt sår är inte helt läkt än, även om det är på god väg!

Hjo Hjo Hjo

Ställplatsen Stampens Kvarn

Hjo

Cykelturen till Hjo

Hjo Hjo

Kul att hitta nya platser i världen 🙂 Kan absolut tänka mig besöka Hjo igen. Men nu drar vi vidare till nästa plats tillsammans med våra vänner!

/Anna

Publicerat:

i:

12 svar till “Jo men visst var vi i Hjo”

  1. Ha? En fördel med husbilslivet är att det är lättare att spela sällskapsspel när det är ruskväder ute. För oss seglare så brukar allt börja gunga så tärningar och pjäser flyger all världens väg ?. 1-0 till er… Häpp!

    • Ja det tycker vi med. Skriver inte så ofta på den, men den är inte helt död iaf 🙂

Translate »