När jag la ut första inlägget med en bucket list så fick jag veta att en vän använder Google Maps för sina önskeplatser. Nyfiken som jag är så testade jag det också.

Har använt Google Maps sparade platser när vi besökt större städer, när vi vill ha en överskådlig blick på var platserna vi vill besöka i stan ligger. Så funktionen är inte ny för oss, men vi använde den inte för alla platser vi är nyfikna på.

Nyfiken på Chatrines sätt att samla platser så testade jag med Spaniens önskelista först. Gick ju ganska fort att söka fram platserna och sedan klicka i ”Spara” och lägga i listan ”vill besöka”. Fortsatte sedan med Portugals bucket list och det visar ju sig att vi har en hel del kvar att göra på Iberiska halvön, som du ju ser i kartbilden. Sen tillkommer ju alla de platser vi söker oss fram till när vi är på en plats, sånt som vi inte än vet om att vi vill se, göra och uppleva.

Vi lär inte vara sysslolösa nästa gång vi besöker Iberiska halvön heller 🙂

Kartan är privat så ni kommer inte åt den, men tänker ni klarar er fint med listorna i bucket list inläggen och dessutom där kan finna eventuella inlägg om platserna. För biblioteket över platser vi besökt vill vi absolut behålla.

Men ville så klart tipsa vidare om att pinna platser i Google Maps inte är så dumt!

/Anna &  Roger