webcoast-konferens-goteborg

Konferens utan professionella talare?

En konferens där man inte har en aning om innehållet och inte vet vilka som talar. Kan det vara nåt? Det är snart dags för WebCoast som går av stapeln för 5:e gången i mars.

WebCoast är deltagarstyrt. Det betyder att alla som kommer till konferensen har möjlighet att hålla en eller flera föreläsningar på 20 el. 40 minuter. Om man vill.

En inkluderande konferens

Välkända och/eller unika talare

Genom att alla deltagare kan boka upp ett rum för att hålla en föreläsning eller diskussion öppnas dörrarna för att de personer som inte är inbjudna talare till de stora konferenserna ändå har möjlighet att i liknande sammanhang kunna dela med sig av sin kunskap.

Att fler ges möjligheten att hålla en session, ger oss som deltagare chansen att välja och vraka bland de sessions som erbjuds. Att talarna, oavsett tidigare talarerfarenhet, har passion, kunskap och förmågan att på något sätt dela med sig av den är en fantastisk gåva till oss som är där. Och jag lär mig nytt. Varje gång.

Även talare som står på de stora scenerna delar med sig på WebCoast!

Nätverkandet

Alla befinner sig i samma utrymme på Lindholmen Science Park och det i sig ger de bästa förutsättningarna för att kunna nätverka.

Jag har befunnit mig på många olika konferenser i Sverige. Ingen har gett mig nya kontakter på det viset som WebCoast gör. Att i tre dagar dela samma lobby, matsal och konferensutrymme med 2-300 andra ger en samhörighet som är slående!

Glasmästare, programmerare, syltmakare och designer är bara några av de yrken som är representerade på WebCoast. Det finns med andra ord möjlighet att knyta kontakter i de mest oväntade branscher.

Kärleken till webben

Det är den gemensamma nämnaren för deltagarna på WebCoast – att man älskar webben. Att man använder webben och vill lära sig mer om den.

Förväntningarna inför WebCoast

Jag har varit med på alla WebCoast-konferenser och jag kommer självklart att delta i år också. Jag gillar konceptet, öppenheten och inkluderandet. Jag gillar att alla är lika välkomna att delta, att bidra, att glädja, att glädjas, att nätverka, att skaffa vänner, att få nya affärer. Att helt enkelt få en grym helg i Göteborg!

Jag förväntar mig att

  • programmet (gridden) under 3 dagar kommer fyllas med entusiaster som delar med sig av sin kunskap och sig själva
  • lära mig nya saker inom väntade och oväntade områden
  • mängder av möten före, under och emellan sessioner
  • lära känna nya människor och utöka mitt nätverk
  • träffa människor jag redan känner och fördjupa våra relationer
  • fyllas av energi som räcker i många månader

Vill du läsa mer om WebCoast, se filmer på tidigare års talare och kanske anmäla dig till årets event i Göteborg, gå in på www.webcoast.se.

PS. Jag funderar på att hålla en session el. workshop om att driva företag.

Bild: Sina Farhat, från förra årets öppning av gridden (där talare sätter upp sina sessioner).

Publicerat:

i:

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
14°
Klart
06:2320:54 WEST
MånTisOnsTorFre
28°C / 14°C
30°C / 13°C
34°C / 14°C
36°C / 16°C
37°C / 17°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.