Lägenhetsannonsen är nu ute på Hemnet

Det blir mycket om försäljningar och förberedelser för nomadliv i bloggen nu. Inte så konstigt, det är ju fokuset i mitt liv just nu! Processen att sälja en fastighet/lägenhet tar mycket fokus, och att dessutom sälja alla prylar upptar än mer tankar och tid.

Lägenhetsannonsen

Annonsen ligger på Hemnet och hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, som är vår mäklare. Mäklaren var glad att jag är mer digital än vad han är och att jag har bättre verktyg och kompetens för att rama in lägenheten snyggt i fasaden, så det har jag gjort.

Vi trivs med vår mäklare Kristoffer och har stort förtroende för honom!

Två visningar 8/11

Det kommer vara två visningar, en lunchvisning och en kvällsvisning, på samma dag. Annonsen kom ut i eftermiddags och det har redan kommit in anmälningar till visningarna. Nu ska vi bara försöka få undan sånt som inte ska finnas i lägenheten vid visningen. Det är prylar vi flyttade in bakom kameran när lägenheten fotades till annonsen.

Dessutom ska jag själv återställa stylingen inför visningen, tur jag har både film och fotografier att ta hjälp av! För inredningskunnig är jag verkligen inte. Det är Kicki på Grane Inredning som har hjälpt oss med stylingen.

Känner du någon som är sugen på att bo mitt i stan i relativt nybyggd fastighet, med årstiderna inpå fasaden och helt utan insyn så dela gärna med dig av annonsen.

Foton från annonsen

Publicerat:

i:

4 svar till ”Lägenhetsannonsen är nu ute på Hemnet”

 1. Profilbild för Charlotte

  Du är verkligen inne i en spännande fas. Jag är i den omvända. 10 november blir jag officiell sambo med min man. Det känns också härligt efter år av en slags nomadliv. <3

  1. Profilbild för webbtanten
   webbtanten

   Härlig tid för dig (er) också! Jag älskar livets alla olika faser och skeenden och både njuter och drivs av förändringar.

 2. Profilbild för Skincares

  Spännande med nomadliv, lycka till med försäljningen!

  1. Profilbild för webbtanten
   webbtanten

   Tack, ja det känns spännande!

Vädret

Ourique, PT
23°
Mestadels molnigt
06:1020:56 WEST
TisOnsTorFreLör
23°C / 14°C
22°C / 13°C
24°C / 11°C
30°C / 14°C
34°C / 16°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.