Lax i apelsin- & rosmarinsås

Härlig blandning av smaker

4 portioner

Ingredienser:

  • 2 dl grädde
  • 2 dl färskpressad apelsinjuice
  • 1 tsk finhackad färsk rosmarin
  • 1 st. buljongtärning
  • 400 gram filéad lax i portionsbitar

Gör så här:

Blanda grädde, apelsin, rosmarin och buljongtärning i en vid gryta. Låt såsen koka upp och lägg sedan i fisken och låt den sjuda på svag värme i 10 minuter. Vänd fisken en gång.

Servera gärna med ugnsrostade grönsaker & potatis

 

Publicerat:

i:

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
11°
Växlande molnighet
06:2020:38 WEST
SönMånTisOnsTor
22°C / 10°C
22°C / 10°C
22°C / 9°C
24°C / 8°C
26°C / 8°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.