Hotel da Baixa

Letat & bokat hotell i Lissabon

Det är dags för vår årliga konferens, där vi tar långsiktliga beslut i vårt företagande. Men faktiskt även i vårt privatliv.

I år har vi bestämt oss för att ha vår lilla konferens i Lissabon i november, samtidigt som det är dags för mig att beställa nytt pass. Roger fixade sitt pass i somras, läs om hur det går till att skaffa svenskt pass i portugal.

Såg fram emot att leta hotell när jag fått min tid bokad på ambassaden, vilket tog tid då de inte hade några tider i oktober, när vi egentligen hade tänkt åka. Nya tider läggs ut i slutet på varje månad.. så först i måndags visste jag vilka nätter vi kunde boka hotell för.

Hotell i Lissabon

Varje gång vi bokar hotell är det olika saker som är viktiga. Den här gången tyckte vi det var viktigt med en parkering, då vi kommer med bil. Och att hotellet ligger centralt då vi är där så kort tid och inte vill lägga onödig tid på att transportera oss. Vi ska ju även hinna med vår lilla konferens. Vi ville helst inte betala mer än €150 per natt den här gången, inklusive frukost.

Dessutom behövde det vara möjligt att lösa in min gratisnatt jag har haft länge på hotels.com, vilket inte går på alla typer av rum.

Hotel da Baixa

Valde mellan fyra olika hotell, men till slut bokade jag in oss på Hotel da Baixa. Hotellet har fått betyget Enastående: 9,6 poäng på hotels.com, varav många gäster gett 10 poäng. Hotellet har 66 rum så det är större än de hotell vi normalt brukar föredra. Rummen ser fräscha och trevliga ut, vi valde ett som är 20 kvm stort.

Hotellet ligger i distriktet Baixa, vilket är ett historiskt område med mycket monument, arkitektur och ett slott! Men även mycket krogar så förhoppningsvis kan vi hitta god mat i omgivningarna också. Spårvagnen går utanför och med den hoppas vi kunna uppleva en hel del på timmarna vi har till förfogande.

Hotellet är bokat med fri avbokning, så om vädret skulle vara helt uselt kan vi åka och fixa passet och köra hem igen och ta vår konferens en annan gång.

Bilden har jag lånat från hotellets webbplats.

Publicerat:

i:

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
25°
Soligt
06:1020:56 WEST
MånTisOnsTorFre
28°C / 17°C
24°C / 14°C
22°C / 13°C
25°C / 12°C
31°C / 15°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.