förändringar

Lite förändringar igen

Ibland blir det inte riktigt som en tänkt, då blir det något annat. Som nu.

Har ju tidigare berättat att jag inte använder Instagram längre. Och det är inget som jag planerar att ändra på för jag mår bättre utan telefonen i handen hela tiden.

Facebook har mer innehåll

Däremot tycker jag ibland att det är kul att göra spontana ryck som inte blir ett blogginlägg, det som tidigare blev en story eller bild på Instagram. Det kan vara en kort berättelse eller någon bild, detta hamnar numera istället på Facebook, på vår sida för Bo i husbil. Så om du inte vill missa det kan det vara läge att gilla vår sida. Alla blogginlägg länkas där också så det kan också vara ett sätt att se när nya inlägg kommer. Det finns ingen agenda som lovar ett visst antal extra bilder eller anekdoter, men när det faller mig in så är det på Facebook det kommer hamna.

Tänk på att om ni inte vill att Facebook ska sluta visa vad som händer på vår sida behöver du gilla och kommentera något emellanåt.

Här slutade en cykelväg.

Cykelvägarna tar slut

Hade en ambition att visa vilka cykelturer vi gör och spelade in en hel del när vi var i Tyskland. Samlade dem snyggt och prydligt på en egen sida här på bloggen, med kartor och länkar till Koomot. Men. Inte längre.

Anledningen till att det inte blir av är dels för att jag alltid glömmer sätta på inspelningen av rutten, samt att det tar en hel del batteri. Sen undrar jag om det verkligen är så intressant att se hur vi cyklar, och varför ska vi lura in er på samma konstiga vägar vi hamnat på. Ytterligare en anledning till att inte följa våra kartor är att cykelvägarna blir fler och fler, och våra kartor blir snabbt inaktuella.

Både mer och mindre

Så det blir konstigt nog lite mer innehåll på Facebook och mindre innehåll på bloggen. Så kan det bli, men hoppas ingen blir ledsen för att vi gjort de här ändringarna. Vi lever ju med våra ständiga förändringar och just nu trivs vi bäst med detta!

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

12 svar till ”Lite förändringar igen”

 1. Profilbild för Marguerite Koos
  Marguerite Koos

  Jag är så grymt imponerad av din blogg. Å så har jag hittat en massa spännande ställen och bloggar. Fortsätt imponera 🙂

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Men åh, tack! Vad bra att vi kan ge dig lite inspiration 😀

 2. Profilbild för Christel

  Att förändra och ändra sig tillhör livet, det är lika roligt var ni än delar med er.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja så tycker vi också 🙂 Glad du hänger här med oss Christel!

 3. Profilbild för bmlarsreseblogg

  Vilken tur att allt man tänkt, bestämt och sagt inte är hugget i sten.
  Så skönt att man kan tänka om, ta nya beslut och ändra sig igen.
  Det är väl precis så livet ska vara.
  (Dock beslöt jag mig för många år sedan att aldrig skaffa FB och det beslutet har jag aldrig ändrat på (hittills i alla fall…))

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja det är väldigt skönt att vi kan ta nya beslut utifrån ny kunskap och erfarenhet. Efter att ha varit aktiv i princip alla SoMe-kanaler känns det skönt att bara ha FB (och LinkedIn) kvar 😀

 4. Profilbild för Bosse Hagberg
  Bosse Hagberg

  Hej. Bra blogg jag följer er och är på gång att ändra mig när det gäller boende. Lite synd om du lägger ut allt på FB, har varit med men gått ur, kommer inte att gå med igen. Har tillbringat min sista vinter i Sverige, det blir husbilen.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Vi lägger inte ut allt på FB 🙂 Fortsätter blogga som tidigare, det enda som försvunnit härifrån är cykelkartor. På FB hamnar spontana grejer som tidigare hamnat på Instagram. Så bloggen är så gott som intakt 🙂

   1. Profilbild för Bosse Hagberg
    Bosse Hagberg

    Låter jättebra. Ni ger bra inspiration.????

    1. Profilbild för Anna
     Anna

     ????????????

 5. Profilbild för Karin
  Karin

  Hej, hoppas man inte ”missar”allt för mycket, som många andra har jag valt bort FB men följer er blogg som är både inspirerande och lärorik på många sätt.????

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Nej då, FB tar inte över nåt från bloggen. Är bara ett komplement med spontana grejer som jag ändå inte skulle bloggat om.

Vädret

Ourique, PT
26°
Soligt
06:1020:56 WEST
TisOnsTorFreLör
24°C / 14°C
22°C / 14°C
24°C / 12°C
30°C / 14°C
35°C / 16°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.