ställplats mjörn

Liten rundtur i Alingsås

Igår kväll var vi ute och körde i stan, vi kikade på lite olika platser där vi kan stå med FrankieBoy.

Först åkte vi till Vimpeln för att lämna tillbaka en selfiepinne. Ja, jag köpte en till slut, men den blev ruskigt varm när jag laddade, så jag ville inte ha den så klart. Riktigt obehagligt faktiskt. På vägen till Vimpeln såg vi en Frankia 840 (tror vi) på parkeringen på andra sidan gatan.

Efter besöket på Vimpeln åkte vi till indiska restaurangen och käkade middag. Kan verkligen rekommendera Mantram i Alingsås, de har fantastiskt god indisk mat. Och det är dessutom promenadavstånd från Savannens ställplats!

Ställplatser i Alingsås

Efter att vi käkat åkte vi vidare i vår lånade bil och kikade på lämpliga platser att stå med husbilen när vi nu hämtar den nästa vecka. Vi har ju förlorat den fasta plats vi skulle ha, så vi behöver ha lite alternativ. Camping vill vi helst inte stå på, men det finns två i Alingsås.

På Savannens ställplats stod det några husbilar, bl.a. den Frankia vi såg vid Vimpeln. Kändes lite mysigt att se ”vår” bil där, så vi kunde se hur stor plats den tar och om det funkar att stå där. Det gör det, alldeles utmärkt!

Sen åkte vi ut till Playa Mjörn där det också kan stå husbilar, men ikväll var det tomt där. Fast det var en väldigt fin solnedgång som jag lyckades fånga. Eller hur?

Vi får se var vi hamnar och var vi står, det kommer lösa sig på nåt sätt. Det är ju bara några nätter varje vecka som vi har behovet i Alingsås egentligen, eftersom vi lär vara borta på äventyr de flesta helgerna.

/Anna

Publicerat:

i:

6 svar till ”Liten rundtur i Alingsås”

 1. Profilbild för Lucy sonber
  Lucy sonber

  Låter så mysigt? länge sen jag åt indisk mat.

  Glad Påsk

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Jag är nyförälskad i indisk mat 🙂

 2. Profilbild för Gunnar FN

  Detta att utforska inför ett äventyr. Stor del av resan, liksom. Spännande värre.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja så är det absolut!

 3. Profilbild för Sofia Hult
  Sofia Hult

  Låter mysigt . .låter jättemysigt bo i husbil i a -sås förlåt att jag inte kollat in bloggen på ett bra tag har inte orkat med detta att komentera bloggar

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja det blir förhoppningsvis jättemysigt!

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
11°
Växlande molnighet
06:2020:38 WEST
SönMånTisOnsTor
22°C / 10°C
22°C / 10°C
22°C / 9°C
24°C / 8°C
26°C / 8°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.