Luciafirande

Ikväll var vi i Eriksbergs nya kyrka och såg alla barn (F-6) gå fackeltåg från skolan och sedan sjunga en massa fina Lucia sånger! Allt avslutades sedan med kaffe och lussekatt i skolans gymnastiksal.

Det är underbart att ha närheten till barn i den åldern, så man får fortsätta uppleva sånt här trots att våra egna barn har vuxit upp och blivit stora. Tack ”neighbours” för inbjudan!

När och hur firar ni Lucia?

Publicerat:

i:

8 svar till “Luciafirande”

 1. Hej!
  Morgondagens Luciafirande går i 65-årsdagsfirande då vi ska åkta till mamma som fyllde 65 den 10 december. Jag och P åker från Uppsala till Otterbäcken för att där sluta upp med resten av mina syskon som bor i Otterbäcken respektive hova för att äta godmat och tårta och bara vara med familjen. För er som inte vet så ligger Otterbäcken 3 mil norr om Mariestad. Ska bli riktigt mysigt att åka då det är enda dagen på året som vi alla samlas eftersom vi inte firar julen tillsammans då P o jag far till Gällivare den 21 december. Ska bli kul att träffa lillebror och storasyrran.
  Ha en jättemysig Lucia
  Massor av Luciakramar från mig

 2. Dåligt med lussefirande nu när en är utflygen o en 15åring som mest tänker på pojkar;)

  Det blir fika och sen inget mer anar jag:) har ju lussekatter!!!

  Hoppas nöffarna har det bra i kylan!!!

  Kramis från mig

 3. Lotta – ja precis så är det här med, i vanliga fall 🙂
  Loppan – jag letade ändå efter dig!

 4. Låter hur mysigt som helst!

  Jag missade ena sonens luciafirande i skolan på grund av läkarbesäk … 🙁 Annars firar vi inget särskilt. Men i morgon ska jag på julmarknad!

  Ha en skön helg!

Translate »